Korn Публикувано Септември 12, 2006 Публикувано Септември 12, 2006 нвкой от вас да ми предложи схема за футсуитч с два бутона и превключвател???смисъл че е за рак процесор и двата бутона са нагоре и надолу ефектите,а превклиучватела е за байпас...т.е. май дава на късо двата бутона....ако някой има да ми предложи някаква схема....100х защото ми трябва спешно!!!! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Не се сърди, ама твоя пост ми прилича на онова писмо - "На село, за тате!" Някакъв рак процесор , Май дава на късо, ама дали е така, дали не е Дали са моментни ключове или не, дали са положителна или отрицателна логика А може и да са с напрежително кодиране, МIDI контрол или бог знае какво... Тук има много знаещи, ама гадатели ??? Хайде виж си потребителския наръчник (operating manual) или каквото там имаш, :read: , пък ако не можеш да се оправиш, направо се обърни към специалистите във форума, да ти решат проблема:killyou: . Иначе просто ще си чакаш или ще получиш съответно ала-бала отговори и накрая пак ще си обратно в началото... Нали не искаш това? Цитирай
TONY Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Корн взе от мен ДОД Г7 - и надявам се да му се кефи всьщност сьм убеден че е така схемата трябва да е на Дигитч ФС 300 и това е 3 бутонен превключвател - и ползва стерео жак нагоре - надолу - и още една функция-не си я спомням - описана е в рьководството Корн - ако го нямаш -ще ти го пратя в пдф формат дай ми мейла си на ПМ Цитирай
TONY Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 май другата функия -беше включва и изключва дистера а аз имам рьководство как работи процесора(който може да се управлява и от миди педалиера така сьщо) -а не схемата на футсуича ако я намеря от някьде ще ти я пратя Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Ako e FS300 на DIGITECH това е схемата: Дано не е друг вариант! Цитирай
TONY Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 това е Корн да запретва рькавите Цитирай
TONY Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 а сега аз искам схема - на GALLIEN -KRUEGER RFG4(футсуича за МЛЕ главата) с петица е предполагам 1 извод е за земята дригите 4тири за превклучване между каналите един с 2-йно предназначение - при лийд канала дава буст за соло при клийн - вкл и изкл компресора за ривьрба и за хоруса предполагам че из аз мога да я догодя но ако както на дигито имаш готова - ще е улеснение Цитирай
Recommended Posts