Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

А бе,хора,кажете ми каква китара мога да си взема до 500 кинта най-много или по-точно мога ли да си намеря някакъв Ibanez,нещо такова,дори и 2-ра ръка де.Дайте акъл какво да търся,свиря метъл,но не дет и блек.В stz (Стара Загора,предполагам?!) няма нищо,пък не съм ходил в София или Пловдив да гледам и не знам къде има.

Редактирано от Mephistofel
Отговорено

Пич не съм модератор но мога да ти кажа че писането на КИРИЛИЦА е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и плюс това не си в правилния раздел, ако погледнеш малко по надоло има раздел "Купувам, продавам, предлагам" там си задай въпросите и ако обичаш пиши на БЪЛГАРСКИ не на ла*нянски!

Отговорено

@chalgasucks,добре дошъл в този форум.Тук се пише на кирилица - имай го предвид.Следващия път нито аз,нито някой от колегите ще си играе да "превежда" и редактира мнения,написани на шльокавица.

Приятно и ползотворно прекарване тук. :godbless:

Отговорено
ще си играе да "превежда" и редактира мнения,написани на шльокавица.

шльокавица - интересна дума :godbless::metalist::metalist:

Можеш да си вземеш приличен Ибанец до 500 лева, дори нов при Икономов-Благоевград www.mci-bg.com, разбира се без Флойд.

Успех!

Отговорено

за 500 и малко може да си вземе и с флойд, имаше едно прилично(за тези пари) моделче GRG270B или нещо от сорта, за GRG-то съм сигурен ама цифрата не помня дали беше същия...

ае Успех :hello:

Отговорено
за 500 и малко може да си вземе и с флойд, имаше едно прилично(за тези пари) моделче GRG270B или нещо от сорта, за GRG-то съм сигурен ама цифрата не помня дали беше същия...

ае Успех :hello:

същата е :godbless: нали си зех такава 566 лв. е :metalist:

Отговорено

Пич пусни един пост в раздела "Купувам, продавам, предлагам". Успех в търсенето и късмет в избирането :)

Отговорено

GRG 270 B на Ibanez струва 566 лв.! Интересното беше, че когато я взех очаквах китара тип "учебна" - да, ама не! Тази китара макар и евтината и цена излиза от категорията учебна(мнението ми съвпада с много други музиканти, които са я пробвали). Изключително УДОБНА! Звукоизвличането хич не е лошо - има рязък и отворен звук точно такъв, какъвто ме кефи! Шапка свалям на такива китари като Гибсън примерно, но те са китари с меко звучене, а аз за момента не харесвам такива китари - обичам китари с модерен звук!

След прочитането на този пост, няколко хора вече са си казали: " А, ве, тоя е луд!" - признавам така е, но това е мнението ми по тази тема!

Ако човек има 550 лв, обича модерното и рязко звучене от китара - това е неговата китара! :idea:

Поздрави! :godbless:

Отговорено
GRG 270 B на Ibanez струва 566 лв.! Интересното беше, че когато я взех очаквах китара тип "учебна" - да, ама не! Тази китара макар и евтината и цена излиза от категорията учебна(мнението ми съвпада с много други музиканти, които са я пробвали). Изключително УДОБНА! Звукоизвличането хич не е лошо - има рязък и отворен звук точно такъв, какъвто ме кефи! Шапка свалям на такива китари като Гибсън примерно, но те са китари с меко звучене, а аз за момента не харесвам такива китари - обичам китари с модерен звук!

След прочитането на този пост, няколко хора вече са си казали: " А, ве, тоя е луд!" - признавам така е, но това е мнението ми по тази тема!

Ако човек има 550 лв, обича модерното и рязко звучене от китара - това е неговата китара! :idea:

Поздрави! :godbless:

:godbless::godbless:

Отговорено

Голяма реклама им направи, а голата истина е че за тия пари китара с флойд си е трън в гъза. По добре с фиксиран бридж, или с добро тремоло (още 250-300 лв отгоре)

Отговорено
Голяма реклама им направи, а голата истина е че за тия пари китара с флойд си е трън в гъза. По добре с фиксиран бридж, или с добро тремоло (още 250-300 лв отгоре)

оффф ае стига уе ... аз съм си доволен ... ся че ти не си случил ...