OrlStefanov Публикувано Септември 3, 2013 Share Публикувано Септември 3, 2013 Здравейте, търся малка стая под наем дългосрочно, по възможност в София - район Оборище, Гео Милев, където да може да се вдига шум. Имам си дръмсет, може и да е малко по-голямо имам приятели, които също търсят. Ако някой има някаква идея или предложение, моля да ми пише. Репетиционните не вършат работа, тъй като се плаща на час. Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SoulSound Отговорено Септември 3, 2013 Share Отговорено Септември 3, 2013 Хей,дай някакъв контакт-не можеш да получаваш съобщения(скайп,фс,мейл...) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Септември 3, 2013 Share Отговорено Септември 3, 2013 Тази стая само за свирене ли ще бъде или и за живеене? А , подходящо мазе без прозорци само за свирене в къща, изолирана от други околни сгради става ли, защото имам нещо в предвид? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OrlStefanov Отговорено Септември 4, 2013 Автор Share Отговорено Септември 4, 2013 skype: orlovo.oko mail:orl_stefanov@yahoo.co.uk ще бъде само за свирене. Да мазето става, върпоса е да може да се вдуга шумотевица без проблеми. Ако имате нещо предвид пишете, където ви е удобно мерси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Септември 4, 2013 Share Отговорено Септември 4, 2013 Щом говоря със собственика ще се обадя. Мястото е в кв Х. Димитър на ул Резбарска и В. Кънчев. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OrlStefanov Отговорено Септември 5, 2013 Автор Share Отговорено Септември 5, 2013 Окей, мерси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OrlStefanov Отговорено Септември 10, 2013 Автор Share Отговорено Септември 10, 2013 търсенето продължава, ако някой има идеи, познати или място ще съм благодарен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Септември 10, 2013 Share Отговорено Септември 10, 2013 Засега собственика няма решение и се колебае. Ако има положително решение ще се обадя тук! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts