Veli345 Публикувано Септември 1, 2013 Share Публикувано Септември 1, 2013 Здравейте, преди няколко дни си инсталирах FL Studio 11. Това е първата ми завършена идея. Направих я за няколко часа, има още доста работа по нея , но като я привършвах беше 4 сутринта и реших, че не ми се занимава... Ето идеята: http://www.youtube.com/watch?v=BSE9NgNTBl0&feature=youtu.be Надявам се да ви хареса.П.С : Градивната критика е препоръчителна : ) Поздрави, Костадинов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Септември 1, 2013 Автор Share Отговорено Септември 1, 2013 Имам грешка в заглавието трябва да е "ПървияТ ми Track"- извинявам се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Септември 1, 2013 Share Отговорено Септември 1, 2013 Изгледай тези уроци, около 10 клипа са - имаш нужда от сериозни занимания в областта на миксирането, но този пич работи предимно с fl studio и прави подобна музика, като твоята - сигурен съм че ще ти е много полезно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Септември 1, 2013 Share Отговорено Септември 1, 2013 Ти заеби сичко, ама тва лого на waves кърти...ох на батюююю Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts