Геров Публикувано Септември 10, 2006 Публикувано Септември 10, 2006 За контакти: (02) 840 22 35 - Никола Геров Цитирай
bluesman Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 За тези от вас на които не им се пътува до София и Пловдив им е по-близо: http://petko_fogata.tripod.com/ За този се подписвам с двете си ръце защото и двете му ръце са десни Цитирай
петко марков-фогата Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 приценката ти прави чест Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Значи остава да се доуточни въпросът дали е левичар или не... Цитирай
bluesman Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 Значи остава да се доуточни въпросът дали е левичар или не... Евтимееее, за първи път от толкова време във форума ми прави впечатление ,че имаш готино чувство за хумор фогата ми е бил учител в техникума преди 22 години и за това си позволявам да давам подобни преценки.Просто е от малкото хора които като отворят акордеон знаят какво да правят и защо. Цитирай
vanchoo Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 (Редактирано) здравейте,на село имаме един стар акордеон и мисла да започна да се уча на него,НО баща ми каза че един от клавишите съскал...въпроса ми е колко ще ми струва поправката и дали има майстор някаде в района на гр.Пазарджик(акордеона е в с.Звъничево). мерси предварително ЕДИТ:погледнах вариянта за Пловдив,но пак е доста път и няма да мога да навия баща ми Редактирано Февруари 18, 2010 от vanchoo Цитирай
d_georgiev Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 (Редактирано) За тези от вас на които не им се пътува до София и Пловдив им е по-близо: http://petko_fogata.tripod.com/ За този се подписвам с двете си ръце защото и двете му ръце са десни Аз лично не съм доволен от "майсторлъка" на този така наречен "майстор". Изключително некоректен човек. Редактирано Август 23, 2011 от d_georgiev Цитирай
Recommended Posts