sturm Отговорено Септември 10, 2013 Автор Отговорено Септември 10, 2013 http://snd.sc/14CndxC Ами чува се леко. Но имам чувството, че е от новите струни? Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Ще изчакам по-разбиращите да си кажат мнението. Но струни - надали. Кажи все пак с какви си. Цитирай
sturm Отговорено Септември 10, 2013 Автор Отговорено Септември 10, 2013 stock-овите, с които дойде китарата Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Сменяй задължително, но пак казвам, надали е от тях. При китайските китари е различно при всяка. Както ти казах моята дойде с денивелация и 2-3 мъртви прага. Занесох я на лютиер и в момента няма проблеми, но ми каза, че лека денивелация ще си има винаги. Китайска му работа. :> Цитирай
sturm Отговорено Септември 10, 2013 Автор Отговорено Септември 10, 2013 Не, не, исках да кажа, че при новите струни първите няколко дни винаги има fret buzz, докато легнат (или поне при мен ). А не, че струните са лоши. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Това далеч не са нови струни :> Китарата не е произведена вчера. Сменяй смело. Цитирай
taktun Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Честита придобивка. Относно за бръжденето,ако имаш притеснения занесия на сетъп при лютиер.По принцип като се купува нова китара не е зле да се закара на сетъп.Аз като поръчах преди време китара от София след като пристигна в Варна след 2 дена грифът се поизви назад от вляжният въздух.Поздрави и успехи. 2 Цитирай
sturm Отговорено Септември 10, 2013 Автор Отговорено Септември 10, 2013 Благодаря! Върти ми се в главата да я занеса на лютиер, но не знам в Бургас да има такъв? (то има де, просто аз не знам къде е ) Цитирай
exxct Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Честито!Смени струните, настрой китарата и изчакай 1-2 дни да легнат струните и грифа да се адаптира. По принцип при смяна на струни - като производител или големина е необходима настройка на тръст-рода и след това на височината на струните. Може и струните да са мого ниско. По принцип много ниски струни не носят нищо, освен слаби пръсти и лош звук. 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Току що отписа всички китари Ibanez :> Цитирай
sturm Отговорено Септември 11, 2013 Автор Отговорено Септември 11, 2013 Честито! Смени струните, настрой китарата и изчакай 1-2 дни да легнат струните и грифа да се адаптира. По принцип при смяна на струни - като производител или големина е необходима настройка на тръст-рода и след това на височината на струните. Може и струните да са мого ниско. По принцип много ниски струни не носят нищо, освен слаби пръсти и лош звук. Точно за това си мислех. Дали в Бургас има някой, който може да я setup-не? Не познавам лютиери тук? Цитирай
Acei Отговорено Септември 13, 2013 Отговорено Септември 13, 2013 Току що отписа всички китари Ibanez :> хахаха ми те са си за отписване по моему де 1 Цитирай
Recommended Posts