Acei Отговорено Септември 6, 2013 Отговорено Септември 6, 2013 Епа щом си ги харесваш как звучат добре нема лошо. имаше време и на мене ми харесваха, но само докато не открих подходящите адаптери ако идваш у Варна обади се да си направим среща да видиш китара с убав пасивен адаптер ще донеса и китара с любимия ти сет 81-85 (имам даже две такива китарки) за сравнение поздрави шъ чака ми звуковото ревю 1 Цитирай
sturm Отговорено Септември 6, 2013 Автор Отговорено Септември 6, 2013 Втора оферта ми идва за Варна, трябва да намина Китарата явно ще дойде при мен понеделник. 6 работни дни и още я няма. Другата седмица ще е Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 6, 2013 Отговорено Септември 6, 2013 Я раздуй кои са хубавите пасивни адаптери. :> Че и аз вече 2 събрах с EMG-та и една дето е Цитирай
taktun Отговорено Септември 6, 2013 Отговорено Септември 6, 2013 За тежка музика може и Dimarzio D Aktivator Цитирай
Acei Отговорено Септември 7, 2013 Отговорено Септември 7, 2013 varbanov85 е нали ти радухвах у твоята теба там където пишеше за закупуване на китара и после писа, че си купил един бял жипсон иначе Thryst е написал Bare Knuckle а от тези съм си избрал бойните прасета WARPIG 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 7, 2013 Отговорено Септември 7, 2013 Така е така е спомних си. Аз пък натиснах Enter без да искам и не си довърших изречението. :> Мисълта ми беше че на въпросния "бял жипсън" са му толкова горещи адаптерите, че почти не намирам разлика с EMG-тата на High Gain. На clean вече си личи. Наумил съм си да взема една евтина брадва и да пробвам няколко вида адаптери - въприсните Bare Knuckles и съм много надъхан на DiMarzio Liquid Fire и Crunch Lab. 1 Цитирай
sturm Отговорено Септември 10, 2013 Автор Отговорено Септември 10, 2013 Китарата дойде! Всичко беше както очаквах - добре пакетирана пратка, коректна доставка. А относно китарата - невероятна е. Не открих никакви забележки по самата нея и се радвам, че избрах точно тази. Цената и излезе точно 882лв. (като получих и безплатен твърд куфар, който отделно се продава за около 150лв.) Китарата дойде със малко високи струни (поне аз съм свикнал да са ми доста близо до грифа) и утре ще ги сваля. Както обещах - направих и няколко демо записа. Направих 2 песни (не пълни - нямах време). Първата е In Waves на Trivium, след това Rammstein - Waidmanns Heil и на края на трака съм добавил един риф, който е от предстоящия албум на Trivium, за да чуете китарата без backingtrack. Доволен съм от EMG-тата, още си играя на наглася перфектния тон (или поне това, което мога да направя с guitar rig и няколко vst plugin-a), тъй като звука на адаптерите е малко висок (лична преценка). Таа - оставям линка с трака и благодаря за всички коментари! http://snd.sc/14A8zqM 1 Цитирай
Acei Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 еее епа ха честито със здраве да си мааш на нея и да ти кажа такова жувотно като безплатен куфар нема ай със здраве 1 Цитирай
sturm Отговорено Септември 10, 2013 Автор Отговорено Септември 10, 2013 Мерси! Да, то си е включен в цената, но е готино да се самозалъгваш. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Мерси! Да, то си е включен в цената, но е готино да се самозалъгваш. Още по-готино е като видиш останалите калъфи за по 100лв какви боклуци са. :> Особено пък на Томан кейсовете :> 1 Цитирай
Acei Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 що на томан да са скапани куфарите аз имах по едно време ето такъв http://www.thomann.de/gb/thomann_egitarren.htm и си беше много приличен Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 що на томан да са скапани куфарите аз имах по едно време ето такъв http://www.thomann.de/gb/thomann_egitarren.htm и си беше много приличен За този не мога да говоря, но LP кейсовете им с цена до 100-150лв са ужасни. Едната ми китара е с томански, Prophecy-то с епифонския си кейс. Томанския е тънък, стените се огъват, има следи от лепило по целия капак, не се затваря плътно докато не наместиш капака. Отделението под нек-а е миниатюрно. Нищо подобно не виждам в кейса на Епифона или Гибсъна. Цитирай
sturm Отговорено Септември 10, 2013 Автор Отговорено Септември 10, 2013 Свалих струните малко надолу от bridge. Като 1ва, 2ра и 3та се свалиха повече (без да има fret buzz). А 4, 5 и 6та са по-високи и имат малко fret buzz. Дали е възможно да е от новите струни? И като цяло нормално ли е? Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Ако не го чуваш през ампа няма проблем. Цитирай
Recommended Posts