niki_zi Публикувано Септември 9, 2006 Публикувано Септември 9, 2006 ЗДРАВЕЙТЕ,АБЕ НЯКОЙ ДА ЗНАЕ НЯКОЙ САЙТ НА ЧУЖДЕСТРАНИ МЕНИДЖЪРИ ИЛИ ПРОДУЦЕНТИ. ЧЕ ТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКИВА.МОЖЕ БИ И ЗАТОВА ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ НИ ЗАДМИНАХА. АКО ЗНАЕ НЯКОЙ САЙТ НА АНГЛИИСКИ МУЗИКАЛНИ МЕНИДЖЪРИ ,НЕКА МИ ПИШЕ.ТУК И НА ИМЕЙЛА. PS: ТО СЕ Е ВИДЯЛО ,ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ТЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ЧУЖДЕНЦИ ,ЗА ДА ТИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ РОДНИТЕ ПРОДУЦЕНТИ. ЗА КОНТАКТИ: E-mail:niki81_dimitrov@abv.bg !!!!!!! ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ.!!!!! Цитирай
Telerig Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 И да знае някой няма да издаде тайната. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Виж, в този форум влизат и хора, които имат лични контакти с музикални продуценти. Те, обаче не биха искали да им се досажда. Ако мислите, че наистина във вашата група има нещо забележително, защо просто не дадете записи в раздел "Авторска музика", пък ако така е било писано, може и някой да ви забележи. Цитирай
djcocobeat Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 ЗДРАВЕЙТЕ,АБЕ НЯКОЙ ДА ЗНАЕ НЯКОЙ САЙТ НА ЧУЖДЕСТРАНИ МЕНИДЖЪРИ ИЛИ ПРОДУЦЕНТИ. ЧЕ ТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКИВА.МОЖЕ БИ И ЗАТОВА ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ НИ ЗАДМИНАХА. АКО ЗНАЕ НЯКОЙ САЙТ НА АНГЛИИСКИ МУЗИКАЛНИ МЕНИДЖЪРИ ,НЕКА МИ ПИШЕ.ТУК И НА ИМЕЙЛА. PS: ТО СЕ Е ВИДЯЛО ,ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ТЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ЧУЖДЕНЦИ ,ЗА ДА ТИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ РОДНИТЕ ПРОДУЦЕНТИ. ЗА КОНТАКТИ: E-mail:niki81_dimitrov@abv.bg !!!!!!! ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ.!!!!! Ники,извини ме,моля те,но кои БГ-продуценти са ти на сърцето,и защо не ти обръщат внимание.Какво точно очакваш от тях. Цитирай
Recommended Posts