Total_Overdrive Публикувано Септември 9, 2006 Публикувано Септември 9, 2006 Търсих дали съществува такава тема но не открих.Въпреки това ако съм пропуснал моля модераторите да затворят тази. Идеята е в тази тема всеки да сподели каква китара харесва най-много или иска да притежава,защо точно този интрумент а не друг и т.н... П.П.Ако модераторите преценят че темата може де е обобщена - т.е. не само за китари а за всички музикални инструменти, моля да я редактират.
Vic7oR Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Що се отнася до китарите.. Давам един глас за Fender, но китарите Gibson също не са за изхвърляне.. Сеш се
HANDS_OF_DEATH Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 За мен китарите са B.C Rich i Ibanez.. Но и 2те марки са далечен блян
stratocaster Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 ибанез, фендер... и все пак обясни ми каква е идеята на темата? няма да е нищо по-различно от чат. имаше такава тема преди - анкета порови и ще я намериш
Dilian Nedev Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Ако питаш за модели : Ibanez JEM77 Ако питаш за марки : Ibanez , Jackson Ако питаш за вид : Електрически Ако питаш за броя струни : 6 Ако питаш за цвят : Черен За какво питаш изобщо ?!?
Vertigo Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 марки IBANEZ ESP модели JEM77 TRUCKSTER
MDFk Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Айде ползвайте търсачката занапред. До тук с тази тема.
Recommended Posts