viktor.velikov Публикувано Август 22, 2013 Публикувано Август 22, 2013 Привет! За първи път влизам в този раздел и за първи път пиша изобщо нещо подобно. Не знам как се пишат стихове/песни. Просто представям това което се върти в главата ми Моля за мнения, съвети, градивна критика. Благодаря! Красива депресия в къса рокля ме покани Ръката ми докосна, излекува мойте рани Не мога да скрия, дали да и го кажа Тя погледна ме и не можах да и откажа -припев без текст (само инструментал) Но за мойта самота, дрехата е тясна Тежки мисли заличиха болката прекрасна Без роклята душата гола лъсна Без очите и сърцето ми се пръсна Припев: Не искам никога да си отиде прекрасната тъга Не искам отново да потъвам в голота Знам, че тя променя ми цвета, Най-измамната лъжа, прикрита с дрехите на твоята мечта Сгреших ли, че чувствата освободих си Избързах ли... разкрих се Сбърках ли, прекалено рано доверих се Подяволите любовта ни, провалих се Припев... Съжалявам за това , че тръгна И на любовта ми гръб обърна Искам но не мога да простя На волята и чувствата ми се изсмя Аутро (не знам как да ко кажа по друг начин) Няма смисъл вече да дълбая Виждам, близко ще е края Исках да го кажа, но уви ………………….Вече не боли Цитирай
ivchovarna Отговорено Август 22, 2013 Отговорено Август 22, 2013 Човече - това е страхотно стихотворение !!! Много красиво, много чувствено! Разбира се, по него може да се напише музика и да се направи на страхотна балада !!! Ако искаш съвет - скайпа ми е raparat89 , и аз пиша текстове, понякога и музика за тях измислям ! Ще се радвам да измислим нещо заедно! Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 22, 2013 Отговорено Август 22, 2013 Браво. Мога ли да позная, че си ползвал Fade to Black за шаблон? 1 Цитирай
viktor.velikov Отговорено Август 22, 2013 Автор Отговорено Август 22, 2013 (Редактирано) Добър вечер Не съм ползвал шаблони, и не съм привърженик на метъла като цяло (с малки изключения). Специално за Металика съм дори алергичен. Идеята за текста е провокирана от много лично емоционално преживяване. Утре ще погледна тази песен на Металика за да видя все пак за какво става въпрос. Предполагам ако тръгна да пиша песен ще е лесно да изходя от някакъв готов пример. В случая просто разписах това което ми беше в главата. Редактирано Август 22, 2013 от viktor.velikov Цитирай
iliev.p Отговорено Август 23, 2013 Отговорено Август 23, 2013 Викторе ,пишем ти шестица !Много влюбен, но в това му е чара. Не забравяй ,че текста за песен трябва да е адаптивен за пеене(не всяка поезия може да се изпее "гладко".. Цитирай
viktor.velikov Отговорено Август 23, 2013 Автор Отговорено Август 23, 2013 Благодаря! Не съм го съобразявал с никакви правила, а относно това кое, как и можели да се пее нямам и идея...Сега се пробавм с някакви мелодии (които да му подхождат), но за сега няма резултат.... Цитирай
DanielSH Отговорено Септември 30, 2013 Отговорено Септември 30, 2013 Здравей! Имам нужда от малко помощ с един текст ако имаш време и желание. Skype : Grand_moster_b (Беше отдавна ) Цитирай
savov Отговорено Октомври 11, 2013 Отговорено Октомври 11, 2013 Доста неща бих споделил, но ще ги спестя.Но има нещо, което много ме дразни и напряга... досадно еднаквия тип римуване. Успех! Цитирай
Villskap Отговорено Октомври 16, 2013 Отговорено Октомври 16, 2013 Да и аз забелязах че самия rhyme pattern е доста еднотипен и с прогреса на песента, думите и текста като цяло си губят чара заради монотоннстта на римуването... Иначе е много краси и изразен текста! Браво и продължавай да пишеш! Цитирай
Recommended Posts