VOSTOK Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 И аз съм "За"! (Освен ако вече не е направен, пък аз не съм видял...) Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Допълних пазарния форум малко и вече се казва "Купувам - Продавам - Предлагам", така че всички обяви за репетиционни и т.н. - там. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Бравос!!! Самос такас! Евалас! И ощес малкос ССССССС!!! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 и аз съм доволенима какво да споделя там Цитирай
Topsun Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 май излъгах пак темите минават и никои не ги вижда,пък и не е удобно за търсене.Няма ли да е добре да има "Студия и репетиционни" като отелен компонент от форума и модовете да прехвърлят всичката тази информация,която е постната по темата? Цитирай
AXE Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Няма да има много работи там и няма смисъл от още един раздел. Нали знаеш - който търси - намира Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 29, 2005 Автор Отговорено Януари 29, 2005 ми нищо не се промени от поправката , освен името на раздела, самото положение си е същото. мисля, че форум МУЗИКАЛНИ УСЛУГИ ще е пълен, прилежен и полезен. Цитирай
AXE Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Ако се съберат достатъчно подобни обяви в сегашния, ще ги преместим в нов. Дотогава Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 29, 2005 Автор Отговорено Януари 29, 2005 а дали хората не биха пускали повече обяви ако видят,че има такъв форум... не знам, мен ми се струва, че няма да натежи кой-знае колко с него, а пък ще бъде безкрайно полезен за всички, но модовете имат крайната дума. Цитирай
AXE Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Бе просто станаха много форуми, а някои от тях пустеят и само ти търкат скрола на мишката Ама ако има още желаещи що да не направим. Я да пусна аз една анкета Цитирай
SOD Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 да хубаво е да направите раздел само за услуги някой обяви трябва да се виждат винаги за да е лесно за нас, а не е сега ми трябваше тела на една репетиционна и братче се изморих от търсене, и друго обаче трябва да се вземе в предвид от модераторите, да не се допускат писаници от типа на - Извършвам ремонти по Станака ама без танка,и даже може да се направи така че преди да е минала обявата през одобрението на модератора да не се публикува както е в Дир. бг Раздел само за инфо за магазини, репетициоонни, студия щиене на калъфи, ремонти на апаратура , уроци и тн Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 (Редактирано) :think: Защо не сложите нешо като "Забележка:тртртртртртр..ттртттр.." някъде на главната страница на форума,която кратко и ясно да насочва къде са тия работи?Предполагам че това е компромисен вариант.. Редактирано Февруари 13, 2005 от MDFk Цитирай
Recommended Posts