pampi Публикувано Септември 8, 2006 Публикувано Септември 8, 2006 (Редактирано) Здрасти... Значи имам следния сериозен проблем с процесора ми за китара Korg Tone Works 1000 G. Вчера отидох на репетиция с едни хора и се оказа, контактите не са заземени, при което ме удари ток (не много силно слава богу). След това прекратихме свиренето и днес, след като реших да си пусна процесорчето се оказа, че то не работи както трябва... Когато го пусна в усилвателя всичко си е ОК и на отделните бленди си се чуват съвсем леките шумчета, в зависимост от това какъв ефект е записан на тях , НО когато вакарам в Line in кабела от китарата се появява невъобразим шум!!! Тъй като нищо не разбирам от електроника искам да попитам дали има някои, който иска да погледне за какво става дума и да помогне ако може, защото не искам да се разделям с процесора си по този нелеп начин. А и той никак не е лош... Редактирано Септември 8, 2006 от pampi Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 А кабела ти към лайн ина здрав ли е ? Цитирай
pampi Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Да, без процесора киратата си звучи... Цитирай
Recommended Posts