YAMAHAc70 Публикувано Август 14, 2013 Публикувано Август 14, 2013 Здравейте, Имам Соунд карта Sweex , евтина ,но ми върши работа.Появи се обаче един проблем-опитах се да я инсталирам на друг компютър за да правя записи с Cubase и си появи отвратителна микрофония.За разлика от досега обаче карта е закачена към компютър с windows 7, а преди беше на Xp .Иначе съм инсталнал всичко драйвери към соунд картата ,асио4алл и съм ги нагласил както трябва ,но явно някаде има проблем .Ако някой знае как да го оправя ще съм му благодарен .Мерси предварително Цитирай
разбойник Отговорено Август 15, 2013 Отговорено Август 15, 2013 Това, което си написал е недостатъчно за да получиш съвет. Как е свързана системата ти, кога точно се получава микрофонията - дай повече подробности. 1 Цитирай
YAMAHAc70 Отговорено Август 15, 2013 Автор Отговорено Август 15, 2013 (Редактирано) Соунд картата ми е свързана посредством USB порт.А микрофонията се получава когато пусна да се "мониторвам" в cubase qа като изключа тази опция ни записва нищо,никакъв звук.Страното е че се получава микрофония дори без да имa нищо към соунд картата.Подобен ефект има и с Guitar Rig.Иначе ползвам драйвери за самата карта и Asio4all Редактирано Август 15, 2013 от YAMAHAc70 Цитирай
enuffZnuff Отговорено Август 17, 2013 Отговорено Август 17, 2013 Виж дали не си оставил отворена някоя опция от типа " Record what you hear " в някой миксер( карта или ОС)И нека Cubase използва мониторинга а не миксера на самата карта.Ако имаш възможност включи се през външен миксер Цитирай
Recommended Posts