Muteriac Публикувано Август 4, 2013 Публикувано Август 4, 2013 Привет! Двоумя се между споменатите ефекти и запитването ми е към тези, които са изпробвали и двата. Магазините около мен не предлагат нито един от двата, затова разчитах изцяло на видео ревюта. Joyo ме привлича с true bypass-а, докато маймуната като че ли е по-гъвкава от към настройки, но т.к. и двата педала спадат към сравнително ниска класа, имам подозрения, че повечето опции за настройка ще повредят ефекта по-бързо. Накратко - интерисува ме каква е разликата в звучението между двата и дали единият е по-издръжлив от другия. Свиря единствено вкъщи и няма опция от повреда при пренос. Цитирай
rosso Отговорено Август 8, 2013 Отговорено Август 8, 2013 Здравей, Аз стоях пред същата дилема като теб. Нямаше как да изпробвам тези камиончета през моя chain и трябваше да ги купувам на сляпо. Прочел съм доста ревюта специално за тези два модела и почти никъде не съм срещал лоши такива. Имай в предвид, че Joyo-то е пълно копие на Ibanez TS808 и дори има същия чип вътре (Jrc 4558d). Маймуната е малко по-различна, което обаче не я прави по-лоша. За да усложня още повече дилемата ти, искам да ти кажа, че в момента всички ефекти на Digitech са с доста голямо намаление и това камионче ще ти се върже на 65 лева: http://forum.muzikant.org/topic/139783-digitech-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/ Относно Joyo-то: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_vintage_overdrive.htm Това е абсолютно същото камионче, но просто е произведено за Thomann. Цената е около 60 лева. Аз в крайна сметка си взех Harley Benton-a от Thomann, основно поради факта, че маймуната беше около 100 лева тогава. Останах доста доволен, но аз използвам ефекта само за clean boost. Като цяло смятам, че който и да вземеш от двата, няма да сбъркаш. Действай смело! Поздрави. Цитирай
Muteriac Отговорено Август 9, 2013 Автор Отговорено Август 9, 2013 Благодарности! Издразних се, че толквоа време се чудя и се спрях на маймуната. Засега съм доста доволен. Цитирай
Recommended Posts