icehit4e Публикувано Юли 18, 2013 Публикувано Юли 18, 2013 Здравейте! Нуждая се от съвет/помощ: Наскоро ми се развали усилвателя - Fender G-DEC Junior. Проблема първоначално беше, че докато работеше, с ефекти и ритъм секция едновременно, започна да прекъсва за периоди от 10-ина секунди, след което почваше пак да работи. Уреда е купен от магазина House of the xxxx с 6-месечна гаранция преди две-три години. Обадих се в магазина и ми казаха, че на този вид усилватели не предлагали ремонт/след продажбено обслужване, което силно ме учуди. (другото интересно е, че според четеното нета в щатите и европа дават 5 г. гаранция ??) Почнах да търся техник да го погледне/ремонтира, но всички магазини, в които звънях ми отказаха, под предлог че този продукт не го предлагат и защото не е закупен от тях. В крайна сметка един ел. техник го погледна и смени няколко кондензатора, които се били изчерпали. Усилвателят работи няколко дена и пак спря. От днес вече даже и звук не излиза, въпреки че се включва и лампичката, която показва дали е включен, работи. А и междодругото, имаше период, в който просто се изключваше. Дали някой може да ми помогне в случая и да ми даде съвет къде мога да го занеса на ремонт - магазин/техник, който може да направи преглед на машинката и да види какво точно й е, съответно да го ремонтира? Благодаря предварително! Цитирай
iliev.p Отговорено Юли 19, 2013 Отговорено Юли 19, 2013 (Редактирано) А защо след като ти отказаха от магазините не попита тук във форума за съвет а го отнесе при майстор?Трудно ще се навие някой сега да го ремонтира след като го е пипал "бъркач"..Много пъти специалистите от форума са предупреждавали за тези намеси на "бъркачи" ! Късмет ! Редактирано Юли 19, 2013 от iliev.p Цитирай
icehit4e Отговорено Юли 19, 2013 Автор Отговорено Юли 19, 2013 Ами по една много проста причина - нов съм в този форум и въобще не ми беше хрумвало да пиша тук. Още повече, че не съм чел подробно какво пише в форума. Трето, надявах се въпросния техник да помогне. Все пак оттук нататък се надявам да се намери някакво решение - така че ще съм благодарен за градивни предложения Цитирай
Recommended Posts