Jump to content
Българският форум за музиканти

Ремонт усилватели - Fender G-DEC Junior


Recommended Posts

Здравейте!

 

Нуждая се от съвет/помощ:

 

Наскоро ми се развали усилвателя - Fender G-DEC Junior. Проблема първоначално беше, че докато работеше, с ефекти и ритъм секция едновременно, започна да прекъсва за периоди от 10-ина секунди, след което почваше пак да работи.

 

Уреда е купен от магазина House of the xxxx с 6-месечна гаранция преди две-три години. Обадих се в магазина и ми казаха, че на този вид усилватели не предлагали ремонт/след продажбено обслужване, което силно ме учуди. (другото интересно е, че според четеното нета в щатите и европа дават 5 г. гаранция ??)

 

Почнах да търся техник да го погледне/ремонтира, но всички магазини, в които звънях ми отказаха, под предлог че този продукт не го предлагат и защото не е закупен от тях.

 

В крайна сметка един ел. техник го погледна и смени няколко кондензатора, които се били изчерпали. Усилвателят работи няколко дена и пак спря. От днес вече даже и звук не излиза, въпреки че се включва и лампичката, която показва дали е включен, работи. А и междодругото, имаше период, в който просто се изключваше.

 

Дали някой може да ми помогне в случая и да ми даде съвет къде мога да го занеса на ремонт - магазин/техник, който може да направи преглед на машинката и да види какво точно й е, съответно да го ремонтира?

 

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

А защо след като ти отказаха от магазините не попита тук във форума за съвет а го отнесе при майстор?Трудно ще се навие някой сега да го ремонтира след като го е пипал "бъркач"..Много пъти специалистите от форума са предупреждавали за тези намеси на "бъркачи" ! Късмет !

Редактирано от iliev.p
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами по една много проста причина - нов съм в този форум и въобще не ми беше хрумвало да пиша тук. Още повече, че не съм чел подробно какво пише в форума. Трето, надявах се въпросния техник да помогне. Все пак оттук нататък се надявам да се намери някакво решение - така че ще съм благодарен за градивни предложения ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.