Delyan Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Велсоте!!! Long Live Jimi Hendrix!!! :guitar: Цитирай
assoass Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Евалата! уелкъм! хев а грейт фън! Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 Благодаря Armaggideon ! Тук се дискотира кой от колко време свирел ;-) Ами аз свиря от около 14 годишен което не знам колко време прави ама още нищо не мога да изсвиря ;-))))))))))))))))) Пълен некадърник... даже и Ани Калеева не успя да ми набие класическите школи в кратуната. Жалко за Джеймс .. как може един 70 годишен човек да е обвинен в домашно насилие ?!?!? хм тия американци са полудели! В профила пропуснах вдъхновенията ..Оооо свещенни вдъхновения. Както обичам да казвам " Преди Чаплин нямаше кино, а след него нищо ново. Преди Хендрикс нямаше ел.китара, а след него пак нищо ново." Мога само да кажа че ме вдъхновяват онези музиканти които изживяват това което свирят... и докато творят... това автоматично отмята нескромната, като процент част от китаристи объркали изкуството с висшата математика и инжинерството като записвали специалност в университето ( няма нужда да ги споменавам ) Падам си по ритмичния и мелодичен фънк, пънк, груув, суйнг, рок, поп, гръндж, джаз, хаус, блус, Абе Рок'н'рол мания.... Комодорс например. Увличам се по грамотни музиканти като Чикаго , Пинк Флойд и други такива. Обичам класическата китара, въпреки че не ми се отдава много. Напоследък залитам по електроника от сорта на Дафт Пънк, Моби и братовчедите им от Масив Атак както личи от никнейма ми. Нямам идеал за китарист и смятам че въобще идеален китарист е утопия... тоест всеки си има преимущества които друг няма за сметка на други негови. P.S. пропуснах любимата си група : Дъ Ред Хот Чили Пепърс .. и преди някой да е въздъхнал отегчено или с пренебрежение бързам да поясня че всеки луд си има номер та така и Аз дори съм с цяла програма НО стига реклама ;-) Това е предостатъчно, като база за дискусия. Май даже писах в повечко. Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 Delian , Assoass ;-) Ю РОК МАЙ УЪРЛД !!!!!!!!!!!!!!! ахахахахах ! много сте свежи ! Цитирай
assoass Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Delian , Assoass ;-) Ю РОК МАЙ УЪРЛД !!!!!!!!!!!!!!! ахахахахах ! много сте свежи ! Браточка, и и не изоставаш, вервай ми! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 When she`s walkinq thruе the clouds with a circus mind...........Здрасти бате и аз съм фен на Джимата Хендрикс Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 13, 2006 Автор Отговорено Март 13, 2006 Малеле Днес препрочетоп самопредставянето си. Найстина съм се само-пред/старал/ Понякога е забавно да прочетеш кви си ги писал едно време. Поне свикнах с кирилицата / това е напредък / Цитирай
Recommended Posts