DaftFunk Публикувано Януари 26, 2005 Публикувано Януари 26, 2005 (Редактирано) Здравейте! Открих форума чрез един приятел и останах приятно изненадан... Радвам се, че мога да комуникирам със сродни души! Предпочитам да пиша на кирилица, но не знам дали има проблем с енкодинга (вече май не - бел.ред). От Варна съм, на 22 години. Използвам амплификация Marshall и ефекти на DOD. За китарата си няма да говоря (малката палавница, ахахаах), щото не е за разправяне Засега това. Аааа P.S. Ако някой притежава Vintage Strat '55 - '69 (sunburst), да се обади! Редактирано Януари 26, 2005 от Armaggideon Цитирай
AXE Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Добре дошъл! Запознай се със правилата и организацията на форума моля. Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 AXE zapoznah se ve4e. Ako ima nqkakuv problem molq da buda uvedomen. Smqtam che i az se registrirah s misulta 4e shte razgovarqm s muzikanti. Mqrnah Dimebag v post-a ti. Ve4e izkazah mnogokratno skrubta si.... Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 Извинявам се за латиницата ;-) А за самопредставяне също ;-) Няма повече Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Става дума за кирилицата, friend! Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 (Редактирано) Мда .. досетих се ;-) Как става с картинката отстрани .. винаги ми е било "Хикс" ;-) Ако някои ми помогне ще бъда благодарен Редактирано Януари 26, 2005 от DaftFunk Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 аиде добре дошъл Фрусинеит радвам се че реши да доидеш при нас тука е весело Цитирай
Fenix Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Добре заварил Дано ти е приятно тука П.п. Аз ли съм единствения, който си саморедактира мненията, след като му направиха забележка за латиницата? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 (Редактирано) Добре заварил Дано ти е приятно тука П.п. Аз ли съм единствения, който си саморедактира мненията, след като му направиха забележка за латиницата? Да! :green: Редактирано Януари 26, 2005 от Steve_Vai Цитирай
AXE Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 П.п. Аз ли съм единствения, който си саморедактира мненията, след като му направиха забележка за латиницата? Ти си примерен младеж Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 ами по формичката да действам напряко : 1.Никнейм - Дафт Фънк ( за по-удобно Фрушонтий ) 2.Възраст : 22 3.Образование - Незавършенп - юридическо 4.Моят инструмент - Китара естествено. ( баса е за неуспели китаристи - това е тъпа шега ) ;-))))))))) 5.Досегашни реализирани / нереализирани проекти - ами те моите са само нереализирани щото никой не ще да свири психоделичен дийп фънк ;-))) 6.Странични интереси : разни музикални и малко компютри. Харесвам екстремните спортове , но установих че са за хора с добри материални възможности и мммм повече ориентация триизмерно. 7. За мен самия. - Хммм за мен. Ако не си купя Ай Би Ем преди китайците да са почнали да ги правят ще се депресирам хаха Цитирай
Fenix Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 ами по формичката да действам напряко : 1.Никнейм - Дафт Фънк ( за по-удобно Фрушонтий ) 2.Възраст : 22 3.Образование - Незавършенп - юридическо 4.Моят инструмент - Китара естествено. ( баса е за неуспели китаристи - това е тъпа шега ) ;-))))))))) 5.Досегашни реализирани / нереализирани проекти - ами те моите са само нереализирани щото никой не ще да свири психоделичен дийп фънк ;-))) 6.Странични интереси : разни музикални и малко компютри. Харесвам екстремните спортове , но установих че са за хора с добри материални възможности и мммм повече ориентация триизмерно. 7. За мен самия. - Хммм за мен. Ако не си купя Ай Би Ем преди китайците да са почнали да ги правят ще се депресирам хаха Браво Намека подейства Айде със здраве Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Добре дошъл и ти желая най-приятното пребиваване!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Добре дошъл и ти желая най-приятното пребиваване!!! ...и прОбиваване...на каквото си поискаш! само да не е китара!!! Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 благодаря на всички за топлото посрещане ! Надявам се вече да поговорим и за музиката конкретно Ааа намерих как да си сложа картинка ахахах ама кой да ми каже че се казвало "аватар" ;-) както и да е До скоро ! Цитирай
Recommended Posts