alexander.valeriev Публикувано Юни 30, 2013 Публикувано Юни 30, 2013 Здравейте на всички! Нов съм тук, така че моля да бъда извинен, ако вече има информация относно този инструмент и функциите му. Купих си го преди 2 месеца и съм много доволен, тъй като преди това имах едно старо CASIO, което в момента, в който започнах тук - там да свиря по заведения, ми стана безполезно и сега го използвам само като MIDI - клавиатура вкъщи. Първият ми въпрос към вас е: YAMAHA DGX - 220 може ли да свърши работа за заведение, без да се добавят допълнително ритми от компютър, а да се използват само вградените стайлове и войсове? Благодаря предварително! Цитирай
dedo pop Отговорено Юни 30, 2013 Отговорено Юни 30, 2013 Зависи. Ако ти трябват неравноделни, увисваш. А и вградените не предлагат кой знае колко. Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юли 1, 2013 Отговорено Юли 1, 2013 Имам DGX 330 потвърждавам горното мнение, и допълвам, че пианото е създадено като по евтин аналог на дигиталните пиана с цел свирене на пиано... от останалите звуци/бленди малко звучат добре, а относно акомпанимент и ритми всичко е доста... в демо стил. Все пак, ако си достатъчно про сигурно, ще можеш да зарадваш хората по заведенията, и с вградените акомпанименти. Цитирай
Recommended Posts