seek,fuck & destroy Публикувано Август 31, 2006 Публикувано Август 31, 2006 Ами исками се да попитам дали има място в родната ни страна България където да си поръчам ESP? Въпреки че предполагам отговора искам и други мнения Мерси Цитирай
Traxex Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Има но се извинявам че немога в момента да ти кажа точно кой къде как и кога, защото си спомням преди година и нещо мой приятел си поръча чрез БГ фирма някъква. Но просто искам да ти споделя какво се случи - пича си поръча ESP KH2 Neck thru Kirk Hammet Signature която струва към $3000 ако не се лъжа. След като почака почти 2 седмици да пристигне така очакваната китарка, му се обаждат от летището че имало пратка за него (забележете че фирмата дори не му е доставила китарата в техен магазин или недай си боже у тях в жилището му а на летището). Той такъв щеше да умре от кеф, викна ме, отиваме на летището, взимаме пратката - китарата беше в кашон с всиките му там щампи, марки, баркодове и прочее (незнам точно как се наричат всички залепени джунджории по кашона) и потеглишме. Сто пъти му казах преди да излезем и преди да тегли парафа на документите че я е приел да виде аджеба какво има вътре, той просто се направи че не ме чува. Та пристигаме у тях, разнищваме кашона, вътре се подава един твърд супер лъскаф куфар ESP, отваряме го и вътре познай какво? - НИЩО. До сега така и не си получи китарата само парите, които обаче не всички, от въпросната фирма или там квото е му зеха комисионна за това което е пристигнало - остатъците(аксесоарите) от ESP-тo. Съветът ми е АКО имаш човек зад граница просто си поръчай по него (даже излиза и по ефтино) ако не просто ти пожелавам успех да не бъдеш извозен! Цитирай
[tie] Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Скоро и аз ще пазаря, ама е пълна идиотия. Би ли споделил коя е фирмата към която се е обърнал твоят приятел. ESP са най-здравите китари които съм пипал и си заслужават всеки цент. Така че кажи кои са тези долни лъжци. А колкото до мене през DHL ще стане ли номера? Цитирай
Traxex Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 (Редактирано) Ще се опитам да се свържа с човека, че от доста време не сме се чували, за да ми даде точното име на фирмата. А относно DHL с него ще стане само ако си поръчаш китарата от магазина там (в чужбина) и те работят с DHL, иначе да им искаш на тях услуга да ти издирват инструмента некаде си и да го носят няма да стане Редактирано Август 31, 2006 от Traxex Цитирай
Overdrive Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 как е възможно да го овътрят с 3000 долара бе??? аз ако бях на него щях един автомат да си купя, да ида при тея и познай... Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Август 31, 2006 Автор Отговорено Август 31, 2006 Леле Голяма гавра Как е възможно няма на идея Измамата е навсякъде Цитирай
Jeff Beck Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Горкия човек искренно му съчувствам. Ама тея са за съд (не че ще помогне) това са 3000$ Ама верно измамата е на всякъде :killyou: Цитирай
drizzt Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 лелеле 3 бона... ако ми се случи на мен ще си ги събера зъбче по зъбче... мое ли таково па верно инак и аз съм харесал М 50 който май е най евтиния модел ма гледам по е-шопове за по 180 гущера, а на сайта на ЕСП 270.. как стават тия работи :think: Цитирай
Overdrive Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 прИмоциите са навсякАде ис света Цитирай
wolfgang Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 летището не ти е получател на пратката, но там се спира заради митницата. така дори и с дхл или друг куриер да я получаваш пак ще трябва да отидеш до аерогарата да си я освободиш, като куриера може да го направи вместо теб срещу някаква такса за услугата, но ще трябва да му дадеш и нотариално заверено пълномощно за целта. Цитирай
Traxex Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Така, само да кажа, въпросната фирма(кочина) не съществува вече (можеби е било поредната пирамида). Вчера се чух с човека и името им е било MucisGem със седалище в София. Пича каза че одавна се е отказал да спори и да се мъчи от тия 3000$ (без да се брои доставка и прочее) си е взел 2670, което значи че е загубил разликата като пич. Но пък ми се похвали че си е получил ESP-то в крайна сметка след като негов приятел му го е донесал направо от там преди няколко месеца. Та опасност от тази фирма конкретно вече няма, защото и нея я няма но фирми от този тип има и то в пълна сила в наща мила татковина, такаче внимавайте! Относно летището -да така е, но след като фирмата получава директно парите от него с предплатена вноска преди доставката, се си мисля че те трябва да я освободят и да се погрижат за мито и тинтири минтири там, което фактически не е станало и ние с него я освободихме след като той подписа и плати едно тесте простотии. Поздрави Сашо Цитирай
vlex Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Ъъъ ако се не лъжа MusicJem си е напълно функционален магазин в центъра на софия! Тия дйни ходих да търся миш пултове и го питах нещо там за преходници за микрофоните оня ми се разкрещя нам кво си не давал уроци и ме изгони Бааааси и хората има но нейсе. Аз и без тва избягвам да ходя там. А иначе той са намира ето тук: Надявам се да помогна с превенцията на измами щото нито е малко пара нито нищо... :wall: Успех и внимавайте на кого си давате парите! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Ъъъ ако се не лъжа MusicJem си е напълно функционален магазин в центъра на софия! Това магазина на Капъша ли беше? И аз не съм особено доволен от услугите, които предлагат. Цитирай
Burton Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 (Редактирано) Хм...тва е баш при Капъша....странно :think: Преди година си поръчах при него части за китара за над 300лв и ми ги донесе за 2 седмици точно както беше обещал...и други неща съм купувал оттам, чешит си е обаче винаги е бил точен. Странно че така се е одънил с тва ЕSP...но всичко е възможно... Редактирано Септември 1, 2006 от Burton Цитирай
Recommended Posts