BornToDrink Публикувано Август 30, 2006 Публикувано Август 30, 2006 Здравейте. Търсих из нета, но нищо съществено. Става въпрос за Акустична китара в град Велико Търново. Някой ако може да ми препоръча при кой мога да ходя на уроци. Благодаря предварително. Цитирай
MemoDan Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 (Редактирано) Здрасти Пич аз по принцип само уча там (във ВТУ) но познавам един човек от когото можеш да научиш много както за акустична или т. нар Фингерстъле гуитар така и за класическа и джаз и рок китара. Името му е Петър Иванов и се намира във младежкия дом на третия етаж на вратата пише клас китара или нещо подобно. Айде успех и да знаеш няма да сбъркаш Кирилицата е задължителна в този форум, колега . И добре дошъл! Редактирано Септември 6, 2006 от MDFk Цитирай
Dead_Macabre Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Здрасти ами аз живея във Велико Търново и мога да ти кажа за един даскъл във Горна Оряховица. Аз лично при него ходих много е добър ее вярно не е Acoustic FingerStyle фен ама учи на тероя, акорд, гами и пинизи показва. не те знам дали искаш теория на научиш. Цитирай
Metanoia Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Аз възобновявам търсенето на учител по китара във Велико Търново, който да не е Петър Иванов, тъй като човека е доста ангажиран, а и работи държавна работа, а не мен ми трябва да ходя на уроци в почивни дни или след работно време. Цитирай
Metanoia Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 Да повдигна темата нагоре... някой да знае нещо? Не може в цяло Търново да има един учител по китара! Цитирай
Oblivion Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 много е труден този въпрос за търново ... Минев? (не знам дали ще си доволен) Единственият друг вариант е все пак да говориш с Петър Иванов, който да те насочи към някого. ( и го питай кво става с Мая) Цитирай
Recommended Posts