Jump to content
Българският форум за музиканти

BornToDrink

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BornToDrink

  1. Здравейте, имам акустична китарка Hofner HAS101 и искам да и сложа нещо просто, за да я вържа към комютъра. Не съм сигурен дали има такива 'адаптери', за това питам. Не искам да минава през amp, просто звука, който си се чува от нея ме удовлетворява, но и да го превърна в цифров. Ходих на 5-те кьошета в един музикален (не знам дали беше Динакорд) и имаха само едни малки микрофончета, но със кофти извод. Пича каза, че по принцип има каквото търся, но не и при тях. Става въпрос за едно като микрофон, което се слага непосредствено под струните, но не знам как точно се казва. Ще се радвам на предложения/насоки. Поздрави.
  2. Здравейте. Търсих из нета, но нищо съществено. Става въпрос за Акустична китара в град Велико Търново. Някой ако може да ми препоръча при кой мога да ходя на уроци. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.