circles Публикувано Август 29, 2006 Публикувано Август 29, 2006 say something? Това е то - новото парче на нашата формация.. Вокалите ги записа Ванката - певеца на awake, направо избухна много сериозно това момче! Все така да върви напред и да избухва! Записа го направихме в pasific studio, а смесване и мастеринг - don_pepinio студио! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Страшно е тва парче супер любимо ми е....малко звука ми е...странен??? Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Кефи ме,Сашо,евала! П.П. Кога ще си ползваш новата тамбура? Цитирай
f1_sound Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Това не е стилът който харасвам но парчето конкретно ми хареса ако и звукът се барне малко Цитирай
fragile Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 ех, тоз Иванчо все към "Alice in Chains" го влече... то не, че има лошо ама си мисля, че може повече... на момента вокала избива лекичко едва доловимо влияние /извивчица в началният куплет/ от "Tool"... иначе чисто иструментално ми напомня на "Alice in Chains" и "SOUNDGARDEN"... алтернатив отсекъде... ама си е яко... и някак познато Цитирай
Overdrive Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Мноого яко!!!!!! Всеки инструмент по отделно (и вокала) ме кефи като звук много Цитирай
reza4a Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Лелееееее,утепахте ме.......пак е,тва е братя.......продължавайте само така.....нагоре и напред Браво и на Петър Цитирай
saiman Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Имам много какво да уча за музиката Бравос момчета жестоко е!!! Цитирай
Recommended Posts