exxct Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Моля препоръчайте ми някакви сайтове, e-books или учебници с уроци и упражнения за китара и теория на музиката (може и на английски). Добре е теорията някак да е адаптирана за електрическа китара. От около година се завърнах към старото си хоби заедно с един Schecter и след научаването на няколо сола и пр, усещам че ми липсва теорията и тъпча на едно място. Свиря предимно хард-рок и блус в къщи за кеф. Време за истински уроци по китара нямам и затова търся някаква алтернатива. Ще се радвам да чуя вашите съвети. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 21, 2013 Отговорено Юни 21, 2013 Те ти цял раздел - http://forum.muzikant.org/forum/22-теория-и-композиране/ . Чети идерзай! Цитирай
exxct Отговорено Юни 21, 2013 Автор Отговорено Юни 21, 2013 Супер, особено теорията в 3 части - точно такова нещо търсех, синтезирано и без много бла-бла. Почвам да (И)дерзая. Благодаря! Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 21, 2013 Отговорено Юни 21, 2013 (Редактирано) ^ Ся заради един пропуснат "спейс" ли ше съ ядем . Ако има нещо още питай, има и едни хубави книжки на Юли Марков - "Аз рокясах" - те ти и тема :http://forum.muzikant.org/topic/10143-aueaadhnee-naiioeoaae-ca-eeoadha/?hl=%F0%EE%EA%FF%F1%E0%F5 Редактирано Юни 21, 2013 от Георги Тотев Цитирай
ultramega Отговорено Юни 22, 2013 Отговорено Юни 22, 2013 ^Според мен са хубави , ама откъм теория хич ги няма Цитирай
exxct Отговорено Юни 23, 2013 Автор Отговорено Юни 23, 2013 Благодаря и за книжките на Юли Марков. Ще са ми от полза. Ама сега в тия жеги...сега разбирам защо Стив Вай свиреше с един вентилатор отпред. Цитирай
rockfire Отговорено Юни 24, 2013 Отговорено Юни 24, 2013 Той докато стигне до вентилатора ,ако знаеш колко уроци е взел истински ...даже и от Сатриани! Оправданието за липса на време за уроци е меко казано хлапашко,по тази логика сам ще загубиш поне 4 пъти повече време само да се ориентираш от къде духа вентилатора,а даже и не питай защо духа... 1 Цитирай
Recommended Posts