Mecho Публикувано Август 29, 2006 Публикувано Август 29, 2006 Един приятел стана щастлив собственик на китара Jackson, на чиято глава пише Jackson Professional. Разгледах в нета, но нищо не научих за този модел... или по-скоро серия. Какво можете да ми кажете за нея. Аз знам следното: Правена е в Япония, 2 хъм и 1 сингъл, черна, тяло тип страт (май Dinky го наричат в Jackson), 2 потенциометъра, стандартна Jackson-ска глава, 24 позиции... ми май тва е. Сега сте вие Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Мисля , че тази серия е от малко по-дъртите , тоест преди да ги купят Фендер и да ги развалят . Ако може и някоя снимка Цитирай
Dylan_101 Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 (Редактирано) Аз имам Jackson PS-2 и той отговаря изцяло на описанието. 99-та година производство. Според мен това е най-добрата серия Jackson-и ако, разбира се, изключим къстъм шопа и usa-made-натите. Фретборд с точки и Jackson адаптери... <- малка снимчица Специално моят е с ултра тънък гриф. За сравнение имам и Jackson DK-2, който горе-долу е наследник като серия, но грифа му е с поне 1-2 мм по-дебел. До колкото си спомням само DK-1 от made in usa серията има толкова тънък гриф в момента. Редактирано Август 29, 2006 от Dylan_101 Цитирай
docc Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Мисля , че тази серия е от малко по-дъртите , тоест преди да ги купят Фендер и да ги развалят . Jackson Professional е серия от времето,когато марката е вече собственост на FMIC. Цитирай
Mecho Отговорено Август 29, 2006 Автор Отговорено Август 29, 2006 Китарата е адски удобна. Грифът е като женско бедро, намазано с Johnsons Baby Oil Ще намеря снимка. Цитирай
Recommended Posts