peshoy2k Публикувано Януари 25, 2005 Публикувано Януари 25, 2005 не е сериозен проект ама може и да Ви хареса. какво мислите ше стане ли нещо ако се захвана да го правя сериозно. пп фалцета ми разказва играта http://free.data.bg/shirpotreba/moren%20socool-01.mp3 Цитирай
assoass Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Човече, ти си супер ентусиаст! За пореден път показваш нестандартното, поне според мен!Евалата! МНого ме кефи къф поглед имаш към музиката Голям фен съм ти! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Аз ти казах вече.Искам да направим нещо заедно. :exclaim: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Аз ти казах вече.Искам да направим нещо заедно. :exclaim: И аз го казах това Цитирай
Ivan Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 МНого ме кефи къф поглед имаш към музиката Голям фен съм ти! И аз кандидатствам за фен клуба,браво Петре Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 е бре е бре една репетиция не моа да направя като ората Вие тука. мани мани за пореден път съм разочарован от групарството като концепция пак се караха пак палки се фърляха и за няколко часа нищо особено. защо нема teamwork бре ора. тва е ся щото се върнах от репетиция. не ми обръщайте внимание Цитирай
Fenix Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 е бре е бре една репетиция не моа да направя като ората Вие тука. мани мани за пореден път съм разочарован от групарството като концепция пак се караха пак палки се фърляха и за няколко часа нищо особено. защо нема teamwork бре ора. тва е ся щото се върнах от репетиция. не ми обръщайте внимание Хаха, защо ли ми звучи познато... Само да питам ти по-рано от обичайно ли се върна от репетиция? Не ми обръщай внимание . Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 човече тва ми беше първата от една година минимум насам все пак започвам да си връщам настроението трябва да свикна по принцип работя сам, защото ако нещо не е като хората знам кой е виновен и как да го накарам да работи добре те тва е. абе не знам иначе имаше моменти когато се кефих много просто др е усещането ама все пак да се влиза с бира на репетиция и да си как да кажа неадекватен и др членове да ти търпят неадекватността ти. Цитирай
Rust Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Мен ми звучи сякаш просто не си намерил правилните хора виж тука колко мераклии има хехе ... та и аз в кюпа Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 28, 2005 Автор Отговорено Януари 28, 2005 :think: де да знам правилни неправилни. нямам навика май иначе съм бил мениджър и знам как се работи в отбор за една кауза Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 По едни или други причини едва сега успях да чуа парчето... Страхотно е! Много е емоцилнално и национално! Хорът е върха Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 3, 2005 Автор Отговорено Февруари 3, 2005 мн благодаряяяяяяя начи ше взема да поработя по-сериозно по него Цитирай
Recommended Posts