Flanker Публикувано Август 23, 2006 Share Публикувано Август 23, 2006 Здравейте!Бихте ли помогнали на един новак във форума?Въпросът на живот и смърт е,че си търся втора китара.Досега съм свирил с една Jolana и не ми трябва начален инструмент.Търся си електричка,която да не е на много висока цена (до към 400-500лв) и да е добра за рок,метъл и подобни прасканици .В кварталния магазин май се продават само Stagg с тия цени и не знам какво им е качеството. А и продавача като го питах дали се разстройва нормално единично тремоло направо ми се изсмя.То тогава флойд роуз за какво е???Та...помагайте! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 (Редактирано) Прасни ТУК, чети и си избери Мисле обаче, че ще ти затворят темата, защото мното пъти е задаван точно същият въпрос и хората вече ги мързи да пишат... И като си избереш да се похвалиш! Редактирано Август 23, 2006 от SomeoneElse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 само да спомена че досега на каквито и китари да съм свирил от този ценови клас Ibanez GRG270B, беше класи над всички останали адаптерите не са лоши и флойда не разстроиваше за разлика от всички други с флойдове от този клас които съм пробвал... цената и мисля че е към 500-550лв туй си е мое лично мнение де важното е ти да си харесваш китарата Успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kukuman Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 CLICK ей тва ми изглежда супер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 24, 2006 Share Отговорено Август 24, 2006 Също така можеш да опиташ и китари ямаха - за цената си са доста прецизни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts