Flanker Публикувано Август 23, 2006 Публикувано Август 23, 2006 Здравейте!Бихте ли помогнали на един новак във форума?Въпросът на живот и смърт е,че си търся втора китара.Досега съм свирил с една Jolana и не ми трябва начален инструмент.Търся си електричка,която да не е на много висока цена (до към 400-500лв) и да е добра за рок,метъл и подобни прасканици .В кварталния магазин май се продават само Stagg с тия цени и не знам какво им е качеството. А и продавача като го питах дали се разстройва нормално единично тремоло направо ми се изсмя.То тогава флойд роуз за какво е???Та...помагайте!
SomeoneElse Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 (Редактирано) Прасни ТУК, чети и си избери Мисле обаче, че ще ти затворят темата, защото мното пъти е задаван точно същият въпрос и хората вече ги мързи да пишат... И като си избереш да се похвалиш! Редактирано Август 23, 2006 от SomeoneElse
black_waltz Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 само да спомена че досега на каквито и китари да съм свирил от този ценови клас Ibanez GRG270B, беше класи над всички останали адаптерите не са лоши и флойда не разстроиваше за разлика от всички други с флойдове от този клас които съм пробвал... цената и мисля че е към 500-550лв туй си е мое лично мнение де важното е ти да си харесваш китарата Успех
Evtim Djerekarov Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Също така можеш да опиташ и китари ямаха - за цената си са доста прецизни.
Recommended Posts