kukuman Публикувано Август 22, 2006 Публикувано Август 22, 2006 така моя въпрос е следния имам ето такова китарно кубе Берингер гм 108 то е със вграден санс амп интересува ме дали ако включа в него бас и го вкарам в пулта без да му ползвам вградения говорител ще има същия ефект като да си мина баса през обикновен санс амп? Цитирай
badhabittt Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 (Редактирано) остава си но не се знае дали янма да е бозав тей като е китарно кубето Редактирано Август 23, 2006 от badhabittt Цитирай
Nikifena Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 До някъде.. Да, и не Какво имам предид. Това което съм видял из нета, басовият сансамп е подобие на китарният. Ако го пуснеш на позиции клиин, туиид, и центер (или оф аксис) прилича на басовият сансамп. Разликата има и в честотата на която действат ниските: за бас тя е 1 октава по-ниска, а китарният сансамп е нагласен на 1 октава по-ниско от басовият. Другото което знам е, че берингер макар и да са копирали схемата на сансампа не са копирали на 100% всичко, поради което звукът им сравнен със оригинален е малко по-скапан. Цитирай
bobalan Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 още да кажа и аз - звукът им, сравнен с САМП от НАУДИО Корпорейшън, също е по-скапан Цитирай
thurston Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Naudio! Е*и ги тия Бериджер. Копират от Ники. :green: :green: :green: Цитирай
badhabittt Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Naudio! Е*и ги тия Бериджер. Копират от Ники. :green: :green: :green: а така нащо си е най хубаво Цитирай
kukuman Отговорено Август 23, 2006 Автор Отговорено Август 23, 2006 убеден съм в това че берингера не си е работа ма просто ми щукна тая идея пък и имам такова кубенце, а напоследък не пипам кой знае колко китарата и исках някое и друго мнение та мерси на всички Цитирай
Recommended Posts