THE_INEXORABLE Публикувано Август 22, 2006 Публикувано Август 22, 2006 Дъска крю! Хахахах, веселбица, брате. Чек дис аут - http://store1.data.bg/hateeternal/Drumming/ Нещо ме налегна музицата. ) Хев фън!!! П.П.: Ако имате интересни заигравки или свои "рекорди", плс, поуст. Т'ва са си моите рекорди май... поне за днес, 22.08.06. Цитирай
NoSoul Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Е тва ако не е Юли от Мория си чупя палките . Тоя стил не мога да го сбъркам никога ... че още повече че съм имал честта да свиря с него . Поздрави приятелю, ... дано се намери някой да се престраши след теб . Цитирай
Spaz Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Той е деа от някогашните Кофти уедър Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Август 24, 2006 Автор Отговорено Август 24, 2006 А бееееееее, вие луди ли сте бе!!! Откъде ме познавате??? Спас го знам, аре, ама ... No Soul??? К'ъв стил бе, само нек'во тъпо редуване, ама се кефя к'во темпо стана случайно. ) !!!Blast to the Last!!! Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Август 24, 2006 Автор Отговорено Август 24, 2006 Ау, Ники, братле, прощавай. С'а ти видях снимката и се сетих. Ениуей, хев фън! Цитирай
MDFk Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 (Редактирано) Офф: и аз те познавам, ама си трая. Браво, човек, никога не си спирал да надобряваш. Бат Енци. Редактирано Август 24, 2006 от MDFk Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 не 4е не6то ама ударите на някои места не са ритми4ни ..бързината я има ама трябва да се прави то4но .то тва е пиниза и трудното :exclaim: Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 4, 2006 Автор Отговорено Септември 4, 2006 не 4е не6то ама ударите на някои места не са ритми4ни ..бързината я има ама трябва да се прави то4но .то тва е пиниза и трудното :exclaim: lol, знам, пич. Ти ако знаеш пък ... преди два месеца на 190 бпм се зорих доста, така че ... да речем, че това са първи стъпки в това темпо. Просто се изкефих адски и реших да пост-на. Хев фън! Цитирай
Recommended Posts