_naq_ Публикувано Август 22, 2006 Публикувано Август 22, 2006 драсти и от мене =)) занимавам се с пиано,от 5 годишна в музикалното,(на 17 съм)но общо зето предимно класика- тва лято бях на семинар в Италия,майсторски клас.иначе съм фен на radiohead,RHCP,слушам depeche,amon tobin,thievery corp.,sade,norah jones,alicia keys,massive attack,fun lovin' criminals,enigma,simply red barry white .......=) i др.не ми се изрежда =DD нямам опит особено с други стилове,но определено искам да се занимавам с нещо различно от класика занапред,така че ако някой има предложения....=DD ами това е,поздравявам ви за форума,случайно го намерих,много интересни работи има е тва ми е myspace-а: http://myspace.com/bau4e (аз май и в няква друга тема го бях написала,ама няа значение =DD) Цитирай
black_waltz Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 Добре дошла у форумо, дано намериш нещо интересно а щом искаш да се занимаваш и с други стилове добре е да чуеш примерно Warmen :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 Здрасти! Добре дошла! Приятно и ползотворно пребиваване във форума! Цитирай
don_pepinio Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 Здравей и добре дошла и от мен! :hello: Желая ти весело изкарване! Цитирай
_naq_ Отговорено Август 22, 2006 Автор Отговорено Август 22, 2006 (Редактирано) Хах ее мерси,к'ви сте дружелюбни Редактирано Август 23, 2006 от Mephistofel Цитирай
Mandalay Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 Здрасти и от мен Приятно и ползотворно време във форума ти пожелавам. ПП. Забрави за писането на шльокавица тук, виж това Цитирай
NoSoul Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Здравей миличка, добре дошла сред дресьорите на черно белите дяволи . Дано намериш съмишляниците които търсиш за "другата музика" която искаш да правиш . Цитирай
Recommended Posts