kitaratapesho Публикувано Януари 25, 2005 Публикувано Януари 25, 2005 http://www.programata.bg/index.php?page=li...sic&ln=1&city=1 програмата на столичните музикални клубове. в раздел музика на живо. подраздел ГРУПИ. извадка : Стойка (Big Brother) · Ревю 27 Януари (чт) 20:00, 28 Януари (пт) 20:00, 29 Януари (сб) 20:00, 31 Януари (пн) 20:00 Стойка и Мел (Big Brother) · Силует 26 Януари (ср) 21:00 готско , а ? Цитирай
AXE Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Страхотно Кога ще издават албум и DVD, че нямам търпение да си ги купя :hello: А останалите олигофрени от биг брадър няма ли и те да пеят Как така, или поне актьори да станат. Не може така без нищо Нали са известни Галя от "Сатен" също пее много добре, мдаааааам Страхотна нация сме, като цяло Радвам се Радвам се, че има кой да слуша тези музикални гении Цитирай
Joys Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Аз съм навит на Гроши и Найден да пеят и дивеят. По им се отдава някъкси. И чаши хубаво чупят. И металисти го раздават даже. Охооооооо и пият яко. К'во ми говорите за оная мазна трътка чалгаджийска ПИПИРУДА. Цитирай
assoass Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Нали не трябваше да обсъждаме чужда музика а относно лайва на Стойка - как няма да има публика, та нали Зизу ще докара 2 Чавдара публика Цитирай
Боян Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 (Редактирано) ГНЪС !!!! Как мое бе, тия са изроди , деграданти Що за народ е това !? Паплач някаква първобитна, сган говежда :evil: :evil: :evil: :evil: Тия два парцала сега има да ги развяват ... Па и у парламента щели да влизат някои от тях Драйфа ми се, отивам да повръщам.. Вече не се трае тва тука ! :arrow: -------- Пешо, как можа да го постнеш това тука Редактирано Януари 26, 2005 от Боян Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 що бе бояне,това си е част от музикалния бизнес, стори ми се интересна новина да се знае какво е положението дето се вика. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 спокойно, и по-зле ще става Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Много е вероятно за съжаление... Цитирай
AXE Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 В ей такива моменти ме е яд, че вижея в България Не заради самата старана, а заради идиотите от които съм заобиколен. Аре това за клубовете мога да го понеса, ама политиката... И не мога да разбера кво толкова се карате за Евровизията - ми то спора отсега е решен - всички от биг брадър дружно ще се наебат и ще пратим звуците :killyou: на такива люде Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 В ей такива моменти ме е яд, че вижея в България Не заради самата старана, а заради идиотите от които съм заобиколен. Аре това за клубовете мога да го понеса, ама политиката... И не мога да разбера кво толкова се карате за Евровизията - ми то спора отсега е решен - всички от биг брадър дружно ще се наебат и ще пратим звуците :killyou: на такива люде Абе те нека си се е**т, но да не таковат и България като цяло пред останалата част от света... Цитирай
Delyan Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Както се казва "Положението вместо да се влошава става безнадеждно!" . Цитирай
Topsun Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 ами какво да се правипари да имаш,или слава да придобиеш и пари да имаш,то вече всеки е музикант!аз ще стана доктор Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 ГНЪС !!!! Как мое бе, тия са изроди , деграданти Що за народ е това !? Паплач някаква първобитна, сган говежда Тия два парцала сега има да ги развяват ... Па и у парламента щели да влизат някои от тях Драйфа ми се, отивам да повръщам.. Вече не се трае тва тука ! Да не забравяме, че Галя от сатен има силиконови устни... А какви свирки стават с тях... :P А относно Стойка Тъпото..... секи да се оправя самостоятелно... Пожелаваме и успехи и а дано някой ден да изкара Live in Budokan хахахаххахах :D Цитирай
Recommended Posts