pacman Публикувано Януари 25, 2005 Публикувано Януари 25, 2005 (Редактирано) Ми рекох и аз да се представя че то толкоз време мина... бива ли така!?! _________________ 1)nickname: Pacman 2)Възраст: 21, след 1-2 седмици, ще прибавим още една 3)Образование: средно-езиково, висше-трудно(все още нямам), но по принцип се водя студент в ТУ-София, специалност Машиностроене и УрОдостроене 4)Вашият инструмент/и: Главно и предимно Бас 5)Предпочитан музикален стил: Хех това е трудно.. някога кат бехме млади- хардцоре, пънк, Сеаттле там.. малко метълец също(как без него ) примерно Helloween и подобни. После indie/алт. рок, всякакви видове и модификаци Ако трябва да изброя групи(не в хронологичен ред на залюбване): The Smiths, The Jam, Siouxsie and the Bansheees, Clash, Stone Roses, Adam and the Ants, Youth of Today, Catch 22, Ramones, Primus, Pearl Jam, Devo, Police, Нова Генерация, Gary Numan , Soundgarden, Helloween, Motorhead, Dire Straits, и такаммога да си изреждам до утре сутринта, така че спираме до тук 6)Вашият вдъхновител: някои от тях- виж въпр. No.5 7)Досегашни (не)реализирани проекти: прекалено нереализирани са, за да си заслужава да се споменават 8)Странични интереси: Всякакъв вид музика- понякога колкото по-неизвестна, толкова по добре. Примерно преди 3-4 год. бях голям фен на една латвийска хардкор група Преди време компютри в голяма степен, но от известно време не ми е толкова интересТно. Правене на китари/басове, и всичко свързано с този занаят (тва всички го знаете ). Четене(напоследък ме мързи да чета и порида тази именна прчина се ядосвам на себе си ) Любима книга- Пътеводител на галактическия стопаджия (естевствено ), Параграф 22, Интервю със себе си(Курт Тухолски) и други. Голям фен съм на природата, но заради пустия ми мързел не ходя много по планини и пр. Преди време карах и кулило, ама в момента само си събира прах горкото. Има и рзни други неща, в момента обаче не се сещам... 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Водолей; Май изобщо не ми личи, но отвреме-навреме съм леко ха-хо Често съм разсеян и хората остават с впечатление че ги слушам много фнимателно, а всъщност не е така Много убаво беше казано "совите не са това, което са" Имам странно-избирателна памет, което не ми помага много. Помня абсолютно ненужни trivia-факти, но ако река примерно да уча за изпит става страшно. Фен съм на зимата, и ся съ радвам на снега. Мързел-в големи дози, ама понякога е точно обратното-за компенсация. И други характерни черти, но за тях друг път Редактирано Януари 25, 2005 от pacman Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Колега по музика четиво и характер като гледам Цитирай
pacman Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 Колега по музика четиво и характер като гледам Хохохо Радвам се <_> Цитирай
assoass Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Здравей и радвам се, че навести този форум!Дано ти хареса... Цитирай
pacman Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 (Редактирано) Амчи аз такова току-що и още не знам... то кво е това тука... тва некъв форум е тъй ли... и аз да незнам... брех въх мори лели малли <_> Редактирано Януари 25, 2005 от pacman Цитирай
bulby Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Гледам и малко ню уейв/готик послушваш - похвално ! Същото бих казал и за Seattle групите Цитирай
pacman Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 Гледам и малко ню уейв/готик послушваш - похвално ! <_>Същото бих казал и за Seattle групите Блигудъриа! Бе аз съм пропуснал и доста неща ама... Гледам от всичко - по малко. Не че гледам де, ама то така се получава. Важното музиката да е с чувство, идея и/или нещо ургинално Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Сиатъл бандите!!!Да са живи,здрави и помнени парчетата им!!! Здравей още веднъж и от мен!!!Чакаме те в петъка на Jam-чето тебе Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 ПАКМЕН Въъъйййй! Какво е това?! Цитирай
assoass Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Пакмен яде грифове! Кфо е отворил тая уста, целият да го нагълта... :wow: Цитирай
pacman Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 Сиатъл даа слабост ми е стара, голям фен и на Манчестър също (заслужава си да споменем и Мездра, Горна оряховица, Разград и др. ) Beio този култов пакмен-гитар го знам даа. Представиси верно обаче каксе свири на тва нещо. Кат'габарити е май колкото мен, че и повече Пакмен яде грифове! Кфо е отворил тая уста, целият да го нагълта... Аууу assoasse кви са тези двусмислени изказвания бре! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Aaa - знам го аз Сиатъл тва бе. Оно е Дупница на американците. Горките, треа да се задоволяват с имитации Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: Цитирай
pacman Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: Бе тия човечета верно ли са така повечко, или от много ми се струва... Цитирай
Recommended Posts