saiman Публикувано Август 19, 2006 Публикувано Август 19, 2006 (Редактирано) Ами това е една пънкарска група ... Мене лично много ме кефят Състав Китара : Митко Бас : Иво Вокал : Тошо Барабани: Иво Има и Цигулка на някой от песните но не знам как се казва цигуларката Та ето част от тяхното творчество: 1 Intro 2 Power to the people 3 7 часа 4 Кафявата Вода 5 Параноя 6 Proud 7 Пука ми за теб 8 Септичната съдба 9 Jump around Have fun :guitar: Редактирано Август 19, 2006 от saiman Цитирай
solo5 Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 Само не разбрах ти участваш ли в групата или само даваш линк :think: Цитирай
saiman Отговорено Август 19, 2006 Автор Отговорено Август 19, 2006 Не не участвам. Тва е на едни приятели групата а и в даскало са много известни. А с басиста сме приятели и ме е учил и запали да свиря на китара и на бас... В смисъл той ме запали и ми показа първите стъпки започнах да се уча на неговия бас после продължих сам де но той е причината да свиря на китара Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 (Редактирано) от тържеството в английската познавах 3/5 от групите и тез Чушка не ги знаех ама най много ме накефиха и след тва Тутракан Хардкоор Крю (мноу яки) П.С.:Обаче тия записи не ми харесват... Редактирано Август 19, 2006 от Ohial Ixela Цитирай
saiman Отговорено Август 19, 2006 Автор Отговорено Август 19, 2006 Аха и аз бях в английската и Чушка си изсвириха нещата без грешка а Тутракан са идиоти ... с тях празнувахме сички заедно Нова година Цитирай
Overdrive Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 абе тея пънк групи все едни имена имат Цитирай
Danihell Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 Тутракан хардкор крю . Звучи като Подуене блус бенд . Цитирай
solo5 Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Не не участвам. Тва е на едни приятели групата а и в даскало са много известни. А с басиста сме приятели и ме е учил и запали да свиря на китара и на бас... В смисъл той ме запали и ми показа първите стъпки започнах да се уча на неговия бас после продължих сам де но той е причината да свиря на китара Ами тогава май трябваше в ЛИНКОВЕ да я пуснеш тая тема :think: ... тук нали беше за авторска музика :think: Цитирай
MDFk Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 ^Става. Ако музиката наистина си е тяхна, защо не - просто човека е пуснал нещата на приятели. Цитирай
Трупче Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Това е по-скоро ска, без духови отколкото пънк - нямат въобще пънкарски песни, които бих очаквал да чуя от група, наричаща се "чушка"!. Иначе са яки, малко синхронизацията им куца, но съм сигурен че на живо са по-добри Цитирай
Hantov Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 пич, сещаш ли се кога се запознахме на попа и ми пе за септичната яма Цитирай
ronia Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Аууу, ама кви симпатяги са тия деца Вокалът ли си пише текстовете? Ако е така, това се казва фронтмен. И въобще - браво на всички. То майсторството идва с времето. Цитирай
Overdrive Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 току що ги чух и наистина няма синхронизация - особено басиста доста бяга от ритъма Цитирай
ronia Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Да не забравяме кой откъде е тръгнал. Цитирай
Recommended Posts