Hillbilly Отговорено Април 29, 2013 Отговорено Април 29, 2013 Къв соц,къв капитализъм - големите са еднакви по целия свят,защото имат идея в главата си как ще звучи нещо преди да са го изсвирили,Ако че са соло китаристи , създават парчета с мелодия,дори на 2 акорда и това е къртовския труд - да слушаш музиката и да свириш стилно,не да тренираш шред по 8 часа дневно, Разбира се добрата техника помага да изразиш какво мислиш,стига да можеш да мислиш и да създаваш настроение,ако не можеш да мислиш. Май света върви към мерене на пишки и техника само, аз па си мислим,че Кийт е по дОбър от Малмстийн,явно съм хипер-гига-мега-ултра проЗ. Цитирай
7thString Отговорено Април 29, 2013 Отговорено Април 29, 2013 Мисля, че колегата ревизираше сценария дали г-н Гилмор щеше да е това, което е и дали света щеше да го знае такъв какъвто е ако беше роден в с. Камбурово вместо в Кембридж Той отговора е ясен, но не е по темата това... Цитирай
iliev.p Отговорено Април 29, 2013 Отговорено Април 29, 2013 По скоро визирам парите които се искарват в музикалния бизнес тук и там на западо.....но това са подробности за друга тема,все пак тук става въпрос за творчески условия(муза т.н.)..........аз за това се извиних предварително. Цитирай
7thString Отговорено Април 29, 2013 Отговорено Април 29, 2013 Парите са следствие, а не причина - следствие от състоянието на страната, отношението на държавата и нагласите на народа към дадено нещо. Все още българина смята изкуството за безплатна даденост, а сферата на услугите, оставянето на бакшиш и плащането на хонорар - за задължително зло и отърване от жълтите стотинки за ресто. Това е набивано все пак 50 години. Цитирай
Recommended Posts