DummTekKa Отговорено Март 30, 2007 Автор Отговорено Март 30, 2007 Имам едно питане... От години имам мечта да притежавам индийска табла, но където и да съм търсил съм намирал само разни малки, декоративни. Ако някой е виждал някъде да продават, моля да сподели, за което благодаря предварително. на графа съм виждал във един инйски магазин голяма е таблата и струва 250лв. на ботев във инйския съм виждал струва 75лв и е нкява малка таблата. а ако искаш нещо по добро си говориш директно със оправителите на магазините и те ти взимат от Индия Цитирай
Dinkey_Malcho Отговорено Април 18, 2007 Отговорено Април 18, 2007 абе а можете ли да ми разсяните как се четат нотите за тарамбука, като цяло за перкусиите Цитирай
percussion1456 Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 (Редактирано) обожавам таблата, бонгосите и КОНГАТА!! :punk_guitar: :blink: Редактирано Август 16, 2009 от percussion1456 Цитирай
Recommended Posts