DummTekKa Публикувано Август 16, 2006 Публикувано Август 16, 2006 Има ли хора който свирят на тарамбука, джембе или нещо от тоя сорт? Аз съм си купил една индийска Дарбука и майками едвам се издържа :killyou: Цитирай
DummTekKa Отговорено Август 24, 2006 Автор Отговорено Август 24, 2006 хихи май сам си само аз ) еммм... и сам войнат е войн Цитирай
DummTekKa Отговорено Август 30, 2006 Автор Отговорено Август 30, 2006 а знаеш ли някаде да се сабират хора сас тарамбуки ? мое ей тука се записах на плейара се опитах да ремиксирам едно парче Цитирай
aladin Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 бахти тая data.bg неми се отваря.... Цитирай
DummTekKa Отговорено Август 31, 2006 Автор Отговорено Август 31, 2006 (Редактирано) ТарамбукаЧука мм...кофти се чува щото записвам с мп3плейара иначе 20те секунди 01:00 до 01:20 мисла че добре се е получило ) аве още бая имам да уча Редактирано Август 31, 2006 от DummTekKa Цитирай
aladin Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 супер е! Между другото на тарамбуката само циганите и викат дарбука,а пък в щатите на тарамбуката викат думбек и ми е много смешно.... Аз докато бях у4еник и вкъши си репетирам :think: и вси4ко живо под прозора се спряло и слуша ,маика ми идва в стаята поглежда през прозореца на вън и вика "маи ще трябва да късам билет4ета ве4е.." еи такива изториики разни..... Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 1, 2006 Автор Отговорено Септември 1, 2006 (Редактирано) ахаааа.... аз си мислех че индийските и египетските тарамбуки се казват дарбки мм... всъщност така ми казаха ) мм.. то тука в тоя сайт си пише тукатука тва със саседите мноо яко ) аз съм замисли да си напраа топлоизолация на стената от вътре и тка мисла че ше изолирам шума ) иначе аз хоих на гайдарското надсвирване в Гела и навръ6тане минахме през Асеновата крепост ии аз си се катера сас тарамбуката мм подминаваме крепоста и се качваме оште по нависко и там кат залумках ии стаа бати якото ама сам застанал на една скала ии поглеждам надоло и някфи туристи ме снимат и ми пляскат такиа хаха яко стана ) Мноу са яки евалата Редактирано Септември 1, 2006 от DummTekKa Цитирай
aladin Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 (Редактирано) емм тва сега навсеки език си има разли4на дума но на българки правилното е тарамбука/без зна4ение произхода на инструмента/ моята тарамбука е със пластикова кожа оба4е/ не е естествена/ а на саита несъм съгласен със това 4е са писали арабска табла там на една от снимките ,таблата е съсвсем разли4ен инструмент. хаха супер трябвало е да кажеш 4е си духа на Асеновата крепост ..... Редактирано Септември 3, 2006 от Mephistofel Цитирай
aladin Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 виш това 3 в едно http://www.tocapercussion.com/?fa=series&sid=244&cid=64 Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 3, 2006 Автор Отговорено Септември 3, 2006 аууу ллеелеее човече прилича ми на робот тая тарамбука няква супер лъскава ъпгрейдната версия ... а тва си е волтрон хахх мноу добре са го измислили мисля че щеше да е по яко , ако бяха примерно джембе,тарамбука,дарбука ................ аз си мисля че тарамбука е това тукатука а иначе дарбуката и дюмбека ги мисла за едно и също :wall: .... иначе на туристите им казах че съм от оркестъра на Атанас Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 3, 2006 Автор Отговорено Септември 3, 2006 иначе е тва е мойта.. е тука малко беше контузена и е тая ма тя е супер малка и не работи Цитирай
aladin Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 дам TOCA е може би наи-квалитетната фирма за производство на тарамбуки само като я гледам на тая снимка ми изглеждат много големи винтовете и си мислия дали няма да пре4ат като се свири ина4е е супер другото е 3 тарамбуки с разли4на висо4ина на тона ка4ени на стоика тарамбука,дарабука думбек е название на едно и също а джембе-то е пак хенд-драм ама африкански и ударите са малко по разли4ни при него,докато тарамбуката си е с ориенталски произход тва на саита много хубаво 4е са ги заснели фолклорните инструменти моита тарамбука е абсолютно същата като на снимката ха-ха ина4е звънците са пропуснали да покажат вси4ки разновидности :think: а тва доло защо не се вижда?! Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 4, 2006 Автор Отговорено Септември 4, 2006 и на мене долното не ми се отвара мм.. аз и такава съм намисил си купа българската аве аз колко работи сам намисил си купа мм... )) иначе за имената на тарамуките нема смисал да спорме кой как иска така да си им вика ти имаш ли нещо записано със тарамбуката /? са ми пратиха еин пич записвал докато сме тропкали на Гела на момнети добре е станало 2 джембета и мойта тарамбучка Гела даже на моменти се чуват и гайдите ) Цитирай
aladin Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 не нямам за сега ,несъм се записвал а ти от кога се запали по тарамбу4ките Цитирай
Recommended Posts