Vodafona Публикувано Април 15, 2013 Публикувано Април 15, 2013 Здравейте. Видях нещо в тубата, което доста ме озадачи. В началото на клипа http://www.youtube.com/watch?v=2PmPlSC-3o8 аз виждам 2 микрофона от двете страни на синтезатора или поне си мисля, че са микрофони. Нима го озвучават като китарен кабинет ?? Или може би го добавят тихичко в микса с няква странна цел? Или пък да са камери, от които не видях кадри в клипа? Цитирай
RaverWild Отговорено Май 3, 2013 Отговорено Май 3, 2013 Извинявай късния отговор но отдавна не бях влизал. Предполагам вече си си отговорил, ако не -- колкото и да се взирах, единственото логичн обяснение е че това е камерка. Кадри не се видяха, но за доказателство - единия китарист също ползва и се вижда на 3 места в клипа. Първото не ми се търси , но второто и третото са 2:17 и 4:00 - забележи как спрямо грифа всичко се движи, само грифа не - отговора е тнар. "екшън камера" - малка камера монтирана там. 100% че и това на синта е такова. Просто не са счели точно на тази песен да му показват ръцете. Ако си намериш целия запис, сигурно го има някъде другаде на друга песен. Цитирай
Recommended Posts