Valhala Публикувано Април 15, 2013 Share Публикувано Април 15, 2013 Здравейте имам въпрос, тъй като имам едно фендер кубе от 15 вата което ми вършеше работа но нямах възможност за по хубаво затова свирех на него, но преди 2 дни спря да работи когато го включа към китарата, но все още мога да пускам музика през него, през телефона ми или лаптопа. Kолоната е наред, но не отчита когато вкарам жака за китарата, дори не пука. Bъртях сe 2 часа дори го разглобих но вътре е колоната и платката, а аз нямам нужните инструменти да видя къде е повредата. Hякой може ли да обясни или да каже къде мога да поправя този проблем и колко би ми струвало една поправка? Благодаря предварително.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Април 15, 2013 Share Отговорено Април 15, 2013 Първо си виж кабела на китарата дали е наред след като свири комбото с лаптоп.Отделен вход ли имаш за пускане на музика ? Ако е в гарнция комбото -обърни се към сервиза ,ако е изтекла пак там-трябва да знаеш от къде е купено ?Ако и това не знаеш ,потърси в нета вносител на комбота с марката Фендер и попитай там! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Април 15, 2013 Share Отговорено Април 15, 2013 В един и същи вход ли пускаш музиката и китарата, или за музика си има отделен? Между другото - китарните усилватели не са много удачни за музика. Или си пускаш бекинги? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valhala Отговорено Април 15, 2013 Автор Share Отговорено Април 15, 2013 http://www.zzounds.com/item--FEN2318000000 това е кубето има отделен вход за китарата и за музиката, да пускам backing tracks не, не знам от къде е кубето тъй като е на един приятел и не, кабела е наред свиря в репетиционната с него просто няма никакъв сигнал трябва поне да пука когато вкарам кабела, но нито звук... направо се видях в чудо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Април 15, 2013 Share Отговорено Април 15, 2013 (Редактирано) Или имаш проблем във самата входна букса, или е повреда в предусилвателя. С гадаене - толкова . Идните 2-3 дни съм малко зает, но можеш да го донесеш в люлин към уикенда, ако ти се мъкне. Май си нов потребител и не можеш да ползваш личните съобщения. Може да оставиш едно мейлче (напиши го на части, четимо за хора, но не и за ботове, че ако го изтипосаш с правилния правопис, ще го кльопнат ботовете и ще започнеш да получаваш тонове спам). Може и скайп. Редактирано Април 15, 2013 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valhala Отговорено Април 15, 2013 Автор Share Отговорено Април 15, 2013 skype: djvlady_sunrise на профила съм го сложил да се вижда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts