Saidzo Публикувано Април 11, 2013 Публикувано Април 11, 2013 Привет. Потърсих досега такава тема, но не успях да намеря :/ Имам следното запитване. Имам 2 - 25 ватови колонки, които са ми останали от стара стерео уредба. Искам да ги ползвам за репетиции с една група, но не съм сигурен кой ще е най-добрия начин за да ги използвам, а и не знам как точно. Да ги вържа към буфер или към усилвател, или дори възможно ли е директно към миксер, тъй като се води предусилвател :? Може да е много тъп въпроса, извинявам се предварително и благодаря предварително за отговорите ) Цитирай
rudibass Отговорено Април 11, 2013 Отговорено Април 11, 2013 Не ща да те разочаровам, ама брат няма да станат за репете тея колонки. Пази си ги, слушай си на тях музика. А за буфер неможеш да ги закачиш, че ще ги изгубиш някъде по релсите. За пулт директно пак не става . Та ако се абстрахираме, че са малко слабички, най добре е пулт-> стъпало IN -> стъпало OUT -> koлони IN. Цитирай
Saidzo Отговорено Април 12, 2013 Автор Отговорено Април 12, 2013 Мерси за бързия отговор, колега Ама няма как, може и да са слаби, но само с такива разполагаме. Знаеш - криза е :Д Цитирай
Mairomaster Отговорено Април 12, 2013 Отговорено Април 12, 2013 Кажи поне какво ще минава през тях и от какво се състои групата. Не че не са слаби във всеки случай де, ама някои варианти са по-поносими. Цитирай
7thString Отговорено Април 12, 2013 Отговорено Април 12, 2013 Бе стават там за вокал/клавир стига да са им орязани ниските. За китара/бас - точно за две репетиции ги пиши бегАли Цитирай
Saidzo Отговорено Април 12, 2013 Автор Отговорено Април 12, 2013 Става въпрос за съвсем лека група за пиано барове, която се състои от 2 микрофона, китара и клавир. Цитирай
Mairomaster Отговорено Април 12, 2013 Отговорено Април 12, 2013 И пак не каза, кое точно искаш да минава през колоните. Също с каква друга техника разполагате? Цитирай
Recommended Posts