chalgasucks Публикувано Април 8, 2013 Публикувано Април 8, 2013 Ей тука се лигавихме днес и решихме да запишем наш кавър !Дано ви хареса ! https://soundcloud.com/gentschev/ophan-demiurge-meshuggah 2 Цитирай
anomandrus Отговорено Април 9, 2013 Отговорено Април 9, 2013 (Редактирано) Супер яко!! Видях че сте написали какъв е екуипмънта. Китарите с LePou ли са правени? А вокалите- не слушам Мешуга но звучат...ае като техните? Поздрави! Редактирано Април 9, 2013 от anomandrus Цитирай
chalgasucks Отговорено Април 9, 2013 Автор Отговорено Април 9, 2013 Стъмпи, китарите са с Ez mix - metal guitar gods пресет , там сме изпилзвали настройките на Фредерик, но с доста еквалайзер! 1 Цитирай
anomandrus Отговорено Април 9, 2013 Отговорено Април 9, 2013 Иван съм Мерси за отговора! Аз в момента се боря хардуеърно да постигна подобен саунд, но нещо не ми се отдава. Реампвам един Schecter Hellriser Solo 6 през ENGL Screamer към един кабинет на Маршал (1922...баси ташака е тоя кабинет). През плъгините става доста по-добре, но ми се иска да го постигна през ламповата техника без успех до момента. Евала, братле, много яка история! Цитирай
chalgasucks Отговорено Април 9, 2013 Автор Отговорено Април 9, 2013 Оп извинявай ,за грешката , с лампа не съм записвал досега(за мое съжаление) , всичко записвам на чист сигнал и след това плъгини + EQ и въртя в микса докато не ми хареса звука, нищо особенно не правя . Мерси Цитирай
Recommended Posts