cecko_affection Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 Честно казано само едно нещо ме дразни по тоя бас:мноо кофти са напраени всички никелирани контакти-жакът,контактите на батерията... Смисъл супер бързо им се изтрива защитното покритие и почват да се окисляват и да дават лош контакт. Последно време често се замислям след като смених жака,дали да не сменя и кутийката за батерията. Да те питам,че не разбрах-ти смени ли я тая кутийка?Как точно се справи с проблема си? Аре наздраве с бира в ръка! Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 30, 2006 Автор Отговорено Септември 30, 2006 Aми, сменил шкурката и изпилих пластините леко... Не знам кога ще се окислят пак При мен ще е смяна на кутийка, смяна на жак, смяна на струни, защото да си призная тези са ужасни! Ще има и смяна на потенциометрите и монтаж на Ц/К кюче, за да не ми се вадят нервите с активната електроника, когато се наложи да не я използвам Даже тез дни смятам да мръдна до РФ, за да поразгледам какво има там Цитирай
Recommended Posts