AorA_Bass Публикувано Август 11, 2006 Share Публикувано Август 11, 2006 (Редактирано) Здравейте..разполагам с Ibanez FL9 - Flanger ето тук в нета, но не мога да го впрегна да прави типичното изкривяване за флендйърите..бихте ли ми помогнали като ми дадете прелдожения за настройка? Поздрави! Редактирано Август 19, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Август 11, 2006 Share Отговорено Август 11, 2006 (Редактирано) ъъъ... аз ли съм в грешка или ти?? Фленджъра не прави ли модулация, а не изкривяване??? По принцип накой хоруси и фленджъри знам правят и драйв когато им дадеш много сигнал, но драйва е неясен, много омазан и общо взето не е желателен. Да не би да имаш в предвид първо някакъв кривоч, и после фленджър - както е с хоруса в "Surfing with the alien" на Сатриани например - първо драйв и после хорус Редактирано Август 11, 2006 от Overdrive Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Август 12, 2006 Автор Share Отговорено Август 12, 2006 Ае по скоро имам предвид изменянето на зжука малко до степен Уа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Август 18, 2006 Автор Share Отговорено Август 18, 2006 аиде чакам предложения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Август 19, 2006 Share Отговорено Август 19, 2006 Пробвай всичко на 12 часа Мисля че ще ти е добра отправна точка Друг е въпроса дали точно този ефект може да направи флейнджа, който търсиш. Има много видове флейндж Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Август 19, 2006 Share Отговорено Август 19, 2006 Ми ако си мисля правилно, аз тоя ефект го правя с фазер??? То тва на процесора ми де!! Иначе давам малка скорост (почти минимална), фийдбак и микс на 50% и го слагам между дистъра и кубето!!! Мисля че и с фленджер би трябвало да стане нещо подобно??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts