Burton Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 С риск да се повторя от една предишан тема - това за мен е Красотата!!! модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
bulby Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Бахти... искам да съм богат басист в САЩ Цитирай
Burton Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 А не фе! Тия хора имам усещането че въобще не се замислят - купуват каквото им душа иска, а ние...плакнем очи цял живот Цитирай
Bassko Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Бахти... искам да съм богат басист в САЩ Кой не иска! Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Бахти... искам да съм богат басист в САЩ Кой не иска! Аз не искам! Аз искам да съм богат китарист... Пък после може и в САЩ да отида да си взема нещо... Цитирай
rudibass Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 братле..... такива басове незнам ког 6те си купиа .егати и ма6ините.верно мн са хубави ама си помисли ....каде ще свири6 съсъ такъв бас..? тва е нажъзможно.такива ма6ини са само цел ....но нищто друго.....и аз си мислех 4е свиря на готин бас......бре бре Цитирай
James Hetfield Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ БАСИ ТВА ИМА ТРЕМОЛО БАХ МААААААААМУ Цитирай
James Hetfield Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Ъъъъъъъ някой може ли да ми каже как се свири на тва нещо Бах маааааааму Цитирай
chacho Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Ъъъъъъъ някой може ли да ми каже как се свири на тва нещо Бах маааааааму ми аз гледах един как свиреше на подобен бас... интересно беше в общи линии на горните струни или си прекарва цялата ръка отпред, демек палеца вече не му служи за опора, или свири отгоре, като на пиано. използваше и така нареченото (ако не се лъжа) touch-style playing бе доста глупаво като цяло, ама кво да ги праиш, на хората не им стигат струните Цитирай
thurston Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 хич не ми се струва глупаво като цяло ами направо баш complicated. Цитирай
shmith Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 Много е свежо! Благодарско! На Разбойника-поздрави от Пловдив, а на останалите-пожелавам на всеки това, което е харесал! Аз лично съм фен на Fodera! Цитирай
Recommended Posts