gd-uno Публикувано Март 20, 2013 Публикувано Март 20, 2013 здравейте. нов съм и не знам дали тук е редно да пиша в тази секция. имам уж някакво намерение да се занимавам с тонрежисура и видях какви са възможностите. за НБУ ми стана ясно за какво става въпрос, в музикалната се влиза трудно и остава софийския (там има специалност магистър "музикални и мултимедийни технологии" ) та въпроса ми е някой знае ли какво е равнището на подготовка на двете места (ако трябва ще се мъча за академията) и дали си струва въобще или да започна с нещо друго за да изляза от тук и след това в чужбина да намеря по добри варианти. Цитирай
Лими Отговорено Март 20, 2013 Отговорено Март 20, 2013 ...имам уж някакво намерение да се занимавам с тонрежисура ... и дали си струва въобще или да започна с нещо друго за да изляза от тук и след това в чужбина да намеря по добри варианти. С такава "уж" нагласа никъде няма да успееш, независимо къде, какво е "равнището". 1 Цитирай
gd-uno Отговорено Март 20, 2013 Автор Отговорено Март 20, 2013 е аз питам за подготовката главно за да знам дали си струва ; а това 'уж' не знам откъде ми дойде, наистина имам желание да се занимавам с това Цитирай
Recommended Posts