Off Beat Публикувано Март 14, 2013 Публикувано Март 14, 2013 Захранването е 110v, но след включване в мрежата на 220v /детска му работа/, колоните не работят. Възможно ли е да имат някакви предпазители или колоните вече са за скрап? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 14, 2013 Отговорено Март 14, 2013 За да не се приказват празни приказки, трябва да се направи диагностика, и след като се установи истината, може да се коментира какво може, дали ще е рентабилно и т.н. Никой не може да познае какво е действителното състояние от картинка. 1 Цитирай
Off Beat Отговорено Март 14, 2013 Автор Отговорено Март 14, 2013 Съгласен съм за диагностиката, надявам се някой да е ползвал такива и да е запознат с модела. Ако е нещо елементарно бих могъл да се справя с ремонта. Цитирай
lyu_records Отговорено Март 14, 2013 Отговорено Март 14, 2013 Ако имаш смелостта и нужните умения отвори ги внимателно и потърси бушон, най-вероятно имат но може и нещо друго да се е скапало освен бушона! Но нищо не пречи да пробваш дали е само бушона. @Parni_Valjak много добре те е посъветвал, свържи се с него, той ще ги направи ако има свободно време и му се занимава с това начинание. Иначе да голяма глупост си направил а те хората са си го написали П. П. Продават се трансформатори за целта потърси в нета! Цитирай
Off Beat Отговорено Март 14, 2013 Автор Отговорено Март 14, 2013 (Редактирано) @ lyu_records, благодаря за съвета, ще ги поразгледам. С удоволствие бих ги дал на @Parni_Valjak, ако му се занимава, но не се знае кога. Не ми е спешно, а не съм и в София. Трансформатор има, и то сериозен. А глупостта не съм я направил аз /то си пише в началото/, а няколко попораснали деца, решили да купонясват с музика...и резултата е налице... Поздрави! Редактирано Март 14, 2013 от Off Beat Цитирай
L.K. Отговорено Март 14, 2013 Отговорено Март 14, 2013 ...надявам се някой да е ползвал такива и да е запознат с модела. Добави, че св надяваш и да ги е захранвал с двойно по-високо напрежение. 4 Цитирай
soundcraft Отговорено Март 15, 2013 Отговорено Март 15, 2013 Дано това помогне : http://www.4shared.com/office/MXenek4T/ALESIS_M1_ACTIVE_MKII.html? Цитирай
Recommended Posts