Blackmore_Fan Публикувано Август 7, 2006 Публикувано Август 7, 2006 - тфа е линка,който е фен на Мейдън ако иска да го види Далеч сме от тях, ама се пак за наще стандарти мисля че изпълнението е на ниво П.П. Аз сам тоя от близката страна на екрана Айде дано ви хареса Цитирай
Crimson Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 Много готино изпълнение Вокала и единия китарист направо къртят(другия не се вижда много ) Успех и занапред Цитирай
Blackmore_Fan Отговорено Август 8, 2006 Автор Отговорено Август 8, 2006 Мерси мерси!А а между другото аз съм тоа китарист от близката страна Цитирай
solo5 Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 само не знам защо в тоя YouTube се разминава гласа с видеото ... и аз качих едно клипче снимано в домашна обстановка пак се разминава (на моя комп се гледа нормално ) Забележка към звука имам само: Много е пресилен записа Цитирай
Edko Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Супер! Мисля, че вокала ви се справя доста по-добре от Blaze Bayley Цитирай
Crimson Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Абе всичките пичове свирят! И сте си избрали и яка песен....абе грешка нямате! Само така Цитирай
Blackmore_Fan Отговорено Август 10, 2006 Автор Отговорено Август 10, 2006 Който иска може да види и изпълнението ни на Be quick or be dead Е ся го качих Цитирай
Recommended Posts