DaInsane Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Кефиш, маце!!! P.S. Не се обиждай на израза "маце", моля. С добри чувства е. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 (Редактирано) Привет и от мен с малко закъснение, но какво да се прави, спрях си нета вкъщи... Рисуване, казваш... браво на детето Това е не по-малко трудно от музиката, а и тук ще имаш късмета да се сблъскаш с доста народ, които се трудим над дизайн или 3Д анимации или арт. Добре дошла при нас! Тази реплика с фенките, късащи тениски по концертите на колегите определено ги грабна Коч компания сме си и сега няма да те остявят на мира и не те чакат благи мигове, докато не покажеш снимки в определената за това секция П.П. Маце = котка... алергичен съм към котки... Поздрави, Виктор Редактирано Август 9, 2006 от IgniteAll Цитирай
MDFk Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Добре дошла! Рисуване форевър! Те понякога 2те изкуства са си ръка за ръка, все пак творци 'ора се водим. (кофтито е като си пречат, тогава си Хта година почивка) Цитирай
Inalesh Отговорено Август 9, 2006 Автор Отговорено Август 9, 2006 Ех ех, мили хора, така е с нас....Когато разбрах, че мога да рисувам, викам си :"Край Елено, отиваш във Виенската фил хармония да покоряваш света!" Обаче останах тук....Не мога да лиша ЦЯЛА България от таланта и красотата си все пак. Цитирай
Rage_of_GoddesS Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Привет и от мен. Добре си дошла. Точно така трябва, още някоя друга дама да дойде във форума та да придобие малко цвят коч организацията тук! Добре си дошла! Цитирай
Inalesh Отговорено Август 11, 2006 Автор Отговорено Август 11, 2006 Багораря ти! Нали знаеш лафа за мъжете. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Все още сте малцинство, за да си подмятате лафове за мъжете, които да не запалят пожар сред нас Но ние можем да си се наричаме кочове Това си е мъжка солидарност Със здраве и тотално в-КОЧ-анен, Виктор Цитирай
Inalesh Отговорено Август 11, 2006 Автор Отговорено Август 11, 2006 Все още сте малцинство, за да си подмятате лафове за мъжете, които да не запалят пожар сред нас Но ние можем да си се наричаме кочове Това си е мъжка солидарност Със здраве и тотално в-КОЧ-анен, Виктор Гледай сега, ние жените може много много да ви плюем, но вие си знаете, че без вас не можем. Това според мен обяснява защо като се правим на луди феминистки никой не ни се връзва. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Хахах, спокото, аз на шега го писах това, но няма как да ми се хване саркастичния тон и затова прозвуча сърдито Вие си ни плюйте, няма проблем, ние пием от мъка Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Художник ще ставам! след кат си художничка моем ти намерим работа като шефка на двама безработни Цитирай
Inalesh Отговорено Септември 17, 2006 Автор Отговорено Септември 17, 2006 Художник ще ставам! след кат си художничка моем ти намерим работа като шефка на двама безработни Става !!! Веднага се фащам! Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Когато разбрах, че мога да рисувам, викам си :"Край Елено, отиваш във Виенската фил хармония да покоряваш света!" Като станете богати и извесни ще ходим по концерти, ще си късаме фланелките и ще куфеем. Това ще ти е участието във форума, така ли?... Викай ни да гледаме, които не свирим тогава... Цитирай
Recommended Posts