Mephistofel Публикувано Август 4, 2006 Публикувано Август 4, 2006 Напоследък отново съм зациклил на един стар мой любимец - Адам Нити. Хвърлете едно око,че и две,има какво да се види и чуе. Цък! Интервюта,музика,оборудване,уроци,бая работи има на сайта. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 13, 2006 Автор Отговорено Август 13, 2006 Погледнете и тук: Цък. Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 е едно видео,заснето на издание на NAMM през 2000г. П.П. И е своебразна реклама,снимано е на щанда на SWR. Цитирай
Иво-баса Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Ненормално яко,еваларка.Можеш ли да ми намериш аудио запис на подобни шедьоври само,че и да са нотирани.Ще съм ти благодарен Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Благодарим ти много!! Адам Нити е голяма работа и аз му се кефя много Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Адам ми е голям любимец ! Имам му 3 албума и си ги слушам вече 3-4години Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 3, 2007 Автор Отговорено Февруари 3, 2007 Ненормално яко,еваларка.Можеш ли да ми намериш аудио запис на подобни шедьоври само,че и да са нотирани.Ще съм ти благодарен Имам три негови албума,но ноти за съжаление не ми се намират. П.П. Темата си я изрових от прахоляка в раздел "Линкове" - мисля,че тук повече хора ще се зарадват и ще имат интерес към нея. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 Случайно ровейки се в на всички познатата ни Туба, попаднах на това видео, което може да е в полза на много хора: Адам Нити хвърля малко светлина относно акордната импровизация. Цитирай
Recommended Posts