climatize Публикувано Август 4, 2006 Публикувано Август 4, 2006 (Редактирано) Тук можете да свалите безплатно една от песните от новоиздадения албум на smallman. Надяваме се да ви хареса. smallman-evolution.mp3 Редактирано Август 4, 2006 от climatize Цитирай
pekotzvetkov Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 (Редактирано) Браво,момчета,много добро е! Поздрави от мен! Кирилица! При писане на "шльокавица" отново вече ще трия. Редактирано Август 4, 2006 от Mephistofel Цитирай
martist Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 ЛУДНИЦА!!!Страшно се изкефих.Единствено не ми харесва начина по който пее вокалът.Но това си е мое мнение.Всичко в много хубаво, много яко. Keep it!!! Цитирай
bulby Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Страшно добро, на мен пък вокалите много ми допаднаха, доста меланхолични... може би на припевите/по-кулминационните моменти в песента би било добре да бъдат малко по-агресивни, но и така са екстра ! Непременно бих дошъл да ви гледам ако свирите някъде в София ! Цитирай
alexthegreat Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 (Редактирано) Много добро...браво. BTW..гайдите "живи" ли са или семплирани и изсвирени с клавир? Редактирано Август 4, 2006 от alexthegreat Цитирай
rainroom Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Страхотно парче!!! във всяко едно отношение!! как мога да чуя нещо друго ваше? наистина ми е много любопитно........ Да си призная бих искал да разбера като цяло нещата ви накъде отиват повече.... В смисъл .... за мен такова свирене на китарите , а и емоцията като цяло напомня на някои мои любими epic doom банди ...... но може би аз бъркам ... някой може да открие Alice In Chains.... всъщност какво питам.... отивам да прочета малко текстове..... Най искрено ви желая успех..... Цитирай
rainroom Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 ами да....... всъщност поръчвам диска....... Цитирай
Burton Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Страхотно! И музиката, и звука - просто Цитирай
Smokejack Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Казах го и в другата тема и сега пак ще го кажа,страхотно,много ми бие на TOOl,приемете го като комплимент!!! Цитирай
fracture Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 много добре си е пастнала гайдата в парчето , останалите неща също ли са такива, има ли по-бързи композиции Цитирай
wessy Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 аа това парче го знам мега яко е дайте си и линка към май спейс поне да чуят хората и другите 2 парчета там (или 3 не помня) Цитирай
don_pepinio Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 :P ...нямам к'во да кажа повече!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 супер много яко парче!!! на снимките виждам гайда - значи е истинска. евала Цитирай
Recommended Posts